Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Fikret Orman'dan Gökhan Töre ve Gomez açıklaması! - Beşiktaş Haberleri

        Beşktaş Kulübü Başkanı Fikret Omran, TRT Spor'da yeni statları Vodafone Arena hakkında konuştu. Arena hakkında oldukça iddialı açıklamalarda bulunan Orman, taraftarlara da birçok müjde verdi.

        Stadın yapımı için çok çalıştıklarını belirten Orman, "Bu stadı mimarımızla çizerken çok stat gezdik. Maç izlemedik, stat gezdik. Ben maçı her haftasonu izliyorum" diye konuştu.

        Çim teknolojisinin de en üst düzeyde olduğunu belirten başkan Orman, rakiplerine de göndermede bulunarak, "Stadımızdaki çim dünyanın en iyi teknolojisi. Dünyada eşi benzeri yok şu anda. Bizim sayemizde de herkes stat nasıl olur öğreniyor." dedi.

        Önümüzdeki hafta A takımın Arena'da antrenman yapacağını müjdeleyen Fikret Orman ayrıca, "Sosyal medyada konuşanlara bakıyorum, Passolig olunca stada gelenlerin listesi oluyor, hiç maça gelmemişler. Bizi hep halk takımı, her şey bedava diye yansıttılar. Türkiye'nin en klas, saray takımı Beşiktaş'tır." diyerek sitem etti.

        Son olarak yeni stadın farklı özelliklerinden bahseden Fikret Orman, "Müzemiz interaktif olacak. Çocuklar artık forma falan görmek istemiyor. Hologramların olacağı bir şey olacak. Statta düğün salonu olacak. Benden çok nikah şahitliği isteniyor. Gelsinler Arena'da düğünlerini yapsınlar" dedi.

        "Stadı herhangi bir ezeli rakibinizle paylaşır mısınız?" sorusuna ise ilginç bir cevap veren Orman, "Şu an benim ruhum buna müsaade etmez..." diyerek kapıları kapattı.

        Vodafone Arena ile ilgili bir kitap yazacağını da belirten Beşiktaş Başkanı, "Bilic'i, Daum'u, Toshack'ı, Milne'i, Lucescu'yu, eski futbolcuları, hepsini açılışa çağıracağız" diyerek kulübün efsanelerine şimdiden davet gönderdi.

        GÖKHAN TÖRE GİDİYOR MU?

        Gökhan Töre'nin takımdan ayrılacağı iddialarına dair de konuşan Fikret Orman, "Gökhan Töre ile ilgili yapılmış hiçbir anlaşma yok. Satılıp satılmayacağına yönetim kurulu karar verir" dedi.

        Gökhan Töre'nin ameliyatı sonrası paylaştığı fotoğrafı da yorumlayan Orman başarılı oyuncuya tepki göstererek, "Gökhan Töre'nin ameliyat sonrası verdiği fotoğraftan hoşlanmadım. Cezası varsa o da kesilecek" ifadelerini kullandı.

        "GOMEZ GİDEBİLİR, ÖLÜM DEĞİL"

        Terör olayları sonrası yabancı futbolcuların çekinmesi üzerine konuşan Orman, "Gomez gelirken de terörden korkmuştu ama terör her yerde. Kalmak isterse kalır, gitmek isterse gider. Ölüm mü yani? Demba Ba'yı sattık, daha iyisi geldi. Gomez giderse daha iyisi gelir. Ama kalmak istiyor. Ben de istiyorum" diye konuştu.

        TRANSFER YAPILACAK MI?

        Orman transferle ilgili ise şunları söyledi:

        "Tolgay bir yıldız, Quaresma, Sosa, Oğuzhan, Gökhan, Kerim, Olcay hepsi yıldız. Yıldıza ihtiyacımız var diye transfer yapmayız. Burası Katar, Çin öncesi bir lokasyon değil. Beşiktaş'ta oynamak için bir adam ölecek. Ricardo geldi bana evime dönmek istiyorum dedi. Dön dedim. Bir adam burayı evi olarak görüyorsa ona ihanet etmem. Burayı kimseye araç olarak kullandırtmam. Burası amaç. Buraya baktığın zaman gözünden yaş gelmesi lazım. Olmadığı sürece yıldız olsa da onu transfer etmem."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ