Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İngiltere Arsenal'dan Arda Turan ve Mesut Özil açıklaması - Futbol Haberleri

        İspanyol basınının önemli kalesi AS tarafından ortaya atılan ve daha sonra İngiliz basını tarafından da desteklenen "Arda Turan - Mesut Özil" takası iddiası için Arsenal cephesinden ilk açıklama geldi.

        AS Gazetesi, Barcelona'nın Mesut Özil'i kadrosuna katabilmek için Arda Turan, Sandro Ramirez ve Munir El Haddadi'yi Arsenal'e sunacağını ve Gunners'ın da bu teklife sıcak bakacağını duyurmuştu. Tüm Avrupa'da büyük yankı uyandıran bu haberin ardından Arsenal CEO'su Ivan Gazidis kısa bir açıklama yaptı ve dedikodulara nokta koydu.

        Kısa bir süre önce yaptığı "Eşcinsel futbolcular kısa süre içerisinde futbolun daha fazla içerisinde olacak ve ben de bu durumu destekliyorum" ifadesi ile dikkatleri üzerine çeken Gazidis, "Mesut Özil şu anda Arsenal'a kan pompalayan isimlerin başında geliyor, hemen her dönem bu tarz haberler çıkıyor, bunu engellememiz mümkün değil, Özil bizimle olmaya devam edecek." ifadelerini kullandı.

        Real Madrid'de forma giydiği dönemde yaptığı asistler ve takıma sağladığı katkı ile dikkatleri üzerine çeken Mesut Özil, 2013 yılında sürpriz bir kararla 42.5 milyon sterlin karşılığında Arsenal'e satılmıştı.

        (Sporx)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ