Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Alex Telles'i menajeri Otto: "Inter'de kalmak istiyor" - Galatasaray Haberleri

        HTSPOR.COM | DIŞ HABERLER

        İtalya Serie A takımlarından Inter'de kiralık olarak forma giyen Alex Telles'in menajerinden önemli açıklamalar geldi.

        İtalyan devinin Alex Telles'in kiralık sözleşmesi sona erince satın alma opsiyonunu kullanmak istemediği ve Fenerbahçe'den Caner Erkin'le görüştüğü iddia edilmişti.

        Telles'in satın alma opsiyonundaki 8.5 milyon euro'luk bedeli fazla bulan Inter yönetiminin, Brezilyalı savunma oyuncusu ile yolları ayırma kararı aldığı öne sürüldü.

        Konu hakkında İtalya basınına konuşan Telles'in menajeri Fernando Otto, "Telles'in geleceği konusunda bir gelişme yok. Inter'i bekliyoruz ve gelecek hafta Ausilio ile bir görüşme yapacağımızı söyleyebilirim" dedi.

        1992 doğumlu Telles'in Inter'de kalmak istediğini dile getiren Otto, "Telles için bazı teklifler olduğu doğru ama biz Inter'de kalmak istiyoruz. Önceliğimiz burası" ifadelerini kullandı.

        Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ise TRT Spor'da katıldığı programda hiçbir futbolcu için teklif almadıklarını dile getirdi.

        Öte yandan Caner Erkin'in menajeri Batur Altıparmak geçtiğimiz günlerde kimseyle görüşme yapmadıklarını ve Fenerbahçe'den yanıt beklediklerini belirtmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ