Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Robin van Persie'yi hırs yaptı - Fenerbahçe Haberleri

        HABERTÜRK SPOR | AHMET SELİM KUL

        Gelişiyle Fenerbahçeli taraftarları sevince boğan fakat son döneme kadar hem istenileni tam olarak veremeyen hem de teknik direktörü Vitor Pereira ile yaşadığı sorunlarla ön plana çıkan Robin van Persie, devre arasında gösterdiği özveriyle dikkatleri üstüne topladı.

        ‘Uçan Hollandalı’ hakkında Portekizli teknik adam, çok antrenman kaçırmasından şikayet etmiş ve bunu son olarak Bursaspor maçının basın toplantısında kamuoyuna açıklamıştı. Galatasaray karşılaşmasının ertelenmesiyle milli maç arasına giren ve 4 gün antrenman yapan Sarı-Lacivertli futbolculardan Van Persie, yine bu 4 günde takımdan ayrı çalıştı. Fakat bu defa durum oldukça farklıydı.

        Daha önceden teknik heyete fazla açıklama yapmadan takımdan ayrı çalışmalar yapan Hollandalı yıldız, bu defa teknik direktör Vitor Pereira ve ekibi ile tamamen koordinasyonlu bir şekilde özel çalışmalar yaptı. Salonda ve sahada uzun idmanlar yapan golcü oyuncunun sarf ettiği efor ve gösterdiği özveri teknik heyeti fazlasıyla memnun etti.

        Deyim yerindeyse oldukça ‘sıkı çalışan’ Van Persie’nin bu hırsı herkesi mutlu etti. Fenerbahçe’de şampiyonluk yaşamayı çok istediğini ve ligin geri kalanına damga vurma peşinde olduğunu çevresiyle paylaşan Robin van Persie’nin milli aradan sonra nasıl bir dönüş yapacağı şimdiden merak konusu olmaya başladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ