Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Euro 2016 Almanya'nın İngiltere ile oynadığı maçta 1 gol atan Mario Gomez, ülkesinde manşetleri süsledi - Futbol Haberleri
        1

        Almanya-İngiltere maçında Beşiktaşlı Mario Gomez'in sergilediği performans ülkesinde yankı yarattı.

        2

        Uzun bir aranın ardından siyah-beyazlı formayla bu sezon sergilediği performansla tekrar milli formayı giymeyi başlayan yıldız futbolcu, Süper Lig'deki gollerine İngiltere karşısında da devam etti.

        3

        Alman basını dünkü maçla ilgili Mario Gomez'i öne çıkardı.

        4

        Bild gazetesinde "Gomez Löw'ün tek kazancı" başlığıyla verilen haberde, 3-2 biten maçın skorunun hayal kırıklığı oluşturduğu...

        5

        Ancak Beşiktaşlı futbolcunun ise umut verdiği belirtilerek, "Beşiktaşla 19 gol atan Gomez, Almanya formasıyla başarabileceğini gösterdi" yorumu yapıldı.

        6

        "AVRUPA BİLETİ CEPTE"
        Kölner Express gazetesi de Beşiktaşlı oyuncuyu başlığa çıkararak maç değerlendirmesinde bulundu.

        7

        "Mario Gomez'in Avrupa Şampiyonası biletinin cepte olacağı kesin gibi" başlığını kullandı.

        8

        Gazete, deneyimli oyuncunun İngiltere karşısındaki oyunuyla EURO2016'da Panzerlerin en önemli gol umudu olacağını gösterdiğini okurlarına duyurdu.

        9

        Die Welt gazetesi Beşiktaşlı futbolcuyu, Alman Milli Takımı'nın bir başka forvetiyle karşılaştırdı.

        10

        "Gomez, Max Kruse'den daha iyi olduğunu kanıtladı" başlığını kullanan gazete, men cezası bulunan Wolfsburglu oyuncunun yokluğunda Gomez'in uzun süren milli formayla gol hasretini sona erdirdiğini ve hocası Löw7ün övgüsünü topladığını satırlarına taşıdı.

        11

        "ESKİYE GÖRE ÇOK DAHA ATLETİK"
        Almanya Teknik Direktörü Joachim Löw maçın ardından yaptığı açıklamada oyuncunun kendisinin güvenini boşa çıkarmadığını ve çok iyi bir oyun sergilediğini dile getirdi:

        12

        "Beşiktaş'ta oynamaya başladığından beri güvenimizi kazanmaya başlamıştı. Eskiye göre çok daha dinamik, çok daha atletik görünüyor ve golü kokluyor."

        13

        Öte yandan Mario Gomez'in iptal edilen golüne ülkede tepki büyüktü. 27. dakikada ofsayt nedeniyle geçerli sayılmayan ancak pozisyonun tekrarında nizami bir gol olduğu ortaya çıkan pozisyonla ilgili hakemlerin kararına tepki gösterildi.

        14

        Geçersiz sayılan gol gibi Almanların üzerinde uzlaştığı bir başka konu ise oyuncunun performansının beğeni toplaması oldu.

        15

        Alman futbolseverlerin tamamının hayran kaldığı belirtilen Beşiktaşlı futbolcunun dönüşünün, stattaki seyirciler tarafından da boş geçilmediği, 80. dakikada oyundan çıkarken, tüm tribünlerin kendisini ayakta alkışladığına dikkat çekildi. (Milliyet)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ