Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Euro 2016 EURO 2016 seyircisiz mi oynanacak? - Futbol Haberleri

        Valls, France 2 televizyon kanalının spor servisinin sorularını yanıtlayan Valls, ''Bazı maçların seyircisiz oynanması olağan üstü bir durum, şu anda gündemde değil ama bütün seçenekleri düşünmemiz gerekir.'' dedi.

        Ülkesinin terör tehdidine vatandaşlarını koruma yeteneğine sahip olduğunu vurgulayan Valls, Avrupa Futbol Şampiyonası'nın güvenlik içinde geçmesi için bütün gerekli önlemlerin alınacağı güvencesinde bulundu. Valls, ''Şampiyonanın güvenlik içinde geçmesi için statların içinde ve dışında bütün gerekli tedbirler alınacak.'' ifadesini kullandı.

        RUSYA MAÇI İÇİN ALARM

        Bu arada Fransız basını, Fransa ve Rusya milli futbol takımları arasında salı günü başkent Paris'te Stade de France'da oynanacak hazırlık maçı için üst düzey güvenlik önlemleri alındığını duyurdu. Paris Emniyeti, stadyumdaki özel güvenlik elemanları dışında yaklaşık 400 polisi bu maçın güvenliği için görevlendirdi.

        Fransa, 10 Haziran-10 Temmuz tarihleri arasında 10 farklı kentte Türkiye'nin de katılacağı Avrupa Futbol Şampiyonası'na ev sahipliği yapacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ