Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Günün transfer iddiaları (28 Mart 2016) - Futbol Haberleri
        1

        Takımda gençleştirme operasyonuna devam etmeye karar veren Sarı-Kırmızılılar, İndependiente’nin 21 yaşındaki forveti Martin Benitez ve Nordsjaelland’ın 18 yaşındaki kanat oyuncusu Emre Mor’un transferini bitirmek üzere tekrar düğmeye bastı. (Fanatik)

        2

        İlkay Gündoğan'ın menajeri, başarılı orta saha oyuncusunun Manchester City ile anlaşma sağladığı yönündeki haberleri yalanladı. Borussia Dortmund ile 2017'ye kadar sözleşmesi bulunan İlkay için Alman kulübünün yaklaşık 30 milyon euroluk bir bonservis bedeli talep ettiği konuşuluyor.

        3

        Sakatlıklardan dolayı bir türlü istikrarlı forma şansı bulamayan Markovic’i yeniden kiralamayı düşünmeyen Fenerbahçe, onun yerine Feghouli’yi almayı düşünüyor. Bu sezon tüm kulvarlarda 36 resmi maça çıkan 1.77 boyundaki yıldız, 7 kez ağları havalandırdı, 4 de asist yaptı. Sarı-Lacivertliler, transfer piyasası kızışmadan bu işi noktalamanın peşinde. (Fanatik)

        4

        Sarı-lacivertli takımda mukavelesi sona erecek olan 9 oyuncu daha bulunuyor. Yönetim birçok kulüpten ciddi teklifler alan bu üç isim ile şimdiden masaya oturulması halinde diğer futbolcuların olumsuz etkilenebileceğini düşünüyor, takımda huzursuzluk çıkmaması için de ligin sona ermesini bekliyor. (Milliyet)

        5

        Sarı-lacivertli takımda mukavelesi sona erecek olan 9 oyuncu daha bulunuyor. Yönetim birçok kulüpten ciddi teklifler alan bu üç isim ile şimdiden masaya oturulması halinde diğer futbolcuların olumsuz etkilenebileceğini düşünüyor, takımda huzursuzluk çıkmaması için de ligin sona ermesini bekliyor. (Milliyet)

        6

        Sözleşmesi biten Bruno Alves’le sezon sonunda yolları ayıracak olan Fenerbahçe, bu oyuncunun yerini, Juventus’un Uruguaylı savaşçısı Martin Caceres’le dolduracak. İtalyan ekibiyle sözleşmesi sona erecek olan Uruguaylı stoper için görüşmeler sürdürülüyor. (Fanatik)

        7

        Galatasaray yönetimi gelecek 5 yılın takımını kurmak için Barcelona efsanesinin yaratıcılarından Andoni Zubizarreta'yı takımın başına sportif direktör olarak getirmek istiyor. (Fotospor)

        8

        Çaykur Rizespor ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan ve Trabzonspor ile anlaştığı iddia edilen Eren Albayrak, kulüplerin anlaşmaları halinde Trabzonspor'da seve seve forma giyebileceğini belirten yetenekli futbolcu, "Ben hem Trabzonspor'u hem de Rizespor'u çok seviyorum. Tek isteğim iki taraf için de hayırlı bir transfer sürecinin oluşması" dedi. (Fanatik)

        9

        Yeni sezona yeni hedeflerle girmek isteyen ve futbol takımında gençleştirmeye gitmeyi planlayan Galatasaray'da teknik direktör arayışı bu profilde sürüyor. Fransız Rudi Garcia ile ilgilenen sarı-kırmızılı yönetimde asıl öne çıkan ismin David Moyes olduğu öğrenildi. Başkan Dursun Özbek'in geçtiğimiz gün hoca için Ada'yı adres göstermesi de Moyes ismini ön plana çıkardı. (Fanatik)

        10

        Trabzonspor için yerel basında flaş bir iddia ortaya atıldı. Yeni sezonda başta takımın oyun sisteminde değişiklik isteyen başkan Usta’nın gelecek sezon takımı Ersun Yanal’a emanet etmeyi düşündüğü belirtildi. Yöneticilerin bir bölümünün Yanal’a sıcak baktığı ancak bir bölümünün de kuşkuları bulunduğu öğrenildi. (Fanatik)

        11

        Adım adım Süper Lig’e ilerleyen Adanaspor’un başarılı hocası Engin İpekoğlu, PTT 1. Lig’de yaşayacağı şampiyonluğun kendisine Fenerbahçe yolunu açabileceğini söyledi. Gönlünde Fenerbahçe’yi çalıştırmak olduğunu açıkça dile getiren İpekoğlu, “Bu hedef yapacağım şeylerle mümkün olabilir. Adanaspor’u üst lige çıkarıp orada kalıcı olmak istiyoruz. Bunu yapabilirsek belki Fenerbahçe için de düşünülürüz” dedi. (Hürriyet)

        12

        19 yaşında milli takıma yükselen Altınordulu Çağlar Söyüncü, Freiburg’un kapısından döndü. Beşiktaş’ın öncelik aldığı genç oyuncu için Alman ekibi 2.5 milyon Euro önerdi, transfere ise annesi, “Bir oğlum askerde diğerini de gurbete yollamam” diyerek izin vermedi. (Fanatik)

        13

        İngiliz kulübü Manchester City, Belçikalı stoperin, Galatasaray'da sağ bek oynatıldığı için geriye gittiğini belirtti, pişman olduklarını dile getirdi. Oyuncunun menajeri de sakatlıkları mevki değişikliğine bağlayıp, “Denayer’i mahvettiniz” diye suçladı. (Milliyet)

        14

        Arjantin basınına konuşan Galatasaray’ın tecrübeli kalecisi Fernando Muslera, transfer haberleriyle ilgili önemli bir gelişmeyi açıkladı. Arjantin’in en büyük kulüplerinden River Plate’in kendisine transfer teklifinde bulunduğunu belirten Muslera, “River gibi büyük bir takımın beni istemesinden gurur duyuyorum. Menajerimle konuşmuşlar, ancak 2018’e kadar Galatasaray ile kontratım var” ifadesini kullandı. (Fanatik)

        15

        Gökdeniz, Rubin Kazan'da kendisi ile birlikte forma giyen Brezilyalı Carlos Eduardo'yu Trabzonspor'a önerdi. Eduardo ile konuştuğunu ve Trabzonspor'dan bir teklif gelmesi durumunda kabul edebileceğini anlattı. Fenerbahçe efsanesi Alex'e benzer özellikleri olduğunu iddia ettiği sol ayaklı Carlos Eduardo'nun, Trabzonspor'un Alex'i olabileceğinden bahsetti. (Fotospor)

        16

        34 yaşına gelen Bruno Alves'e veda edecek olan Fenerbahçe gelecek sezon için kadroya bir değil iki stoper takviyesi yapmayı planlıyor. İkinci stoper bu sezon beklentileri karşılayamayan Ba'nın boşluğunu daha verilmli şekilde doldurması beklenen genç bir stoper olacak. Alves'in yerine düşünülen stoper Martin Caceres. Ba'nın yerine alınması düşünülen stoper ise Hollanda'nın PEC takımında oynayan 22 yaşındaki Fin stoper Thomas Lam oldu. (Fotospor)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ