Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Milli Takım Ümit Milliler'in rakibi Slovakya! - Futbol Haberleri

        Slovakya'nın Myjava kentindeki Spartak Myjava Stadı'nda oynanacak karşılaşma, TSİ 18.45'te başlayacak.

        Grupta oynadığı 3 müsabakada 2 galibiyet ve bir yenilgi alan milli takım, 6 puan topladı. 4 maç sonunda 9 puan toplayan Slovakya, aynı puana sahip Hollanda'nın önünde lider durumda bulunuyor.

        Milliler, gruptaki ilk karşılaşmasında sahasında Hollanda'ya 1-0 yenilmiş, deplasmanda oynadığı diğer iki müsabakada ise Belarus'u 2-0, Kıbrıs Rum Kesimi'ni ise 3-0 mağlup etmişti.

        Grup mücadelesine deplasmandaki 1-0'lık Belarus yenilgisiyle başlayan Slovakya, daha sonra sahasındaki maçta Kıbrıs Rum Kesimi'ni 2-0 mağlup edip, Hollanda'ya karşı hem dış hem de iç sahadaki karşılaşmalarda 3-1 ve 4-2'lik skorlarla üstünlük sağladı.

        KADRO

        Teknik direktör Abdullah Ercan yönetimindeki Ümit Milli Takım'ın kadrosunda şu futbolcular bulunuyor:

        Muhammed Alperen Uysal, Hakan Çinemre, Orkan Çınar (Gaziantepspor), Gökhan Akkan (Çaykur Rizespor), Emre Uğur Uruç (Adanaspor), Emre Can Coşkun, Tugay Kacar (Giresunspor), Kaan Ayhan (Eintracht Frankfurt), Emre Taşdemir (Bursaspor), Cengiz Umut Meraş (Boluspor), Bilal Başacıkoğlu (Feyenoord), Emre Mor (Nordsjaelland), Salih Uçan (Roma), Okay Yokuşlu (Trabzonspor), İrfan Can Kahveci (Gençlerbirliği), Uygar Mert Zeybek (Fenerbahçe), Enver Cenk Şahin (Medipol Başakşehir), Kenan Karaman (Hannover 96), Beykan Şimşek (Medicana Sivasspor), Enes Ünal (NAC Breda).

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ