Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Mario Gomez: "İstanbul'da yoğun bir yıl geçirdim" - Beşiktaş Haberleri

        İngiltere ile oynadıkları ve 3-2 kaybettikleri maçta 13 Haziran 2012'den sonra Alman Milli Takımı'ndaki ilk golünü atan Mario Gomez, duygularını Almanya Futbol Federasyonu'nun resmi sitesine anlattı.

        Attığı golün kendisi için çok da önemli olmadığını kaydeden Alman yıldız, "Benim gol atmam çok önemli değil. Tekrar futbol oynarken zevk alıyorum, ki bunu bir ara kaybetmiştim. Tekrardan, oyunum için gerekli olan fitness seviyesine ulaştım. İyi hissediyorum ve sanırım bu anlaşılıyor da. Gol olsun ya da olmasın, tabii ki golün önemli olduğunu biliyorum, performansımdan memnunum" ifadelerini kullandı.

        "İSTANBUL'DA YOĞUN BİR YIL GEÇİRDİM"

        Gomez, İstanbul'da kendine geldiğini belirtirken, "Yapmak istediğim hiçbir şeyi yapamadığım bir 2 yıl geçirdim. Sakatlık, idman, kontroller, iki yılımı aldı. Bu nedenle, yeni bir şeyler yapmam gerektiğini söyledim. İstanbul'da gerçekten yoğun idman programında yer aldığım bir yıl geçirdim. Bu yılın benim için bir turnuvaya giderek, önemli bir rol oynamak için son şans olduğunu biliyordum. Bu gol, son birkaç aydaki yaptığım her şeyden daha önemsiz. Şu noktada mutluyum. Almanya'nın Euro 2016'yı kazanma şansı olduğuna inanıyorum ve orada olmak istiyorum" diye konuştu.

        Mücadelede bir golünün geçersiz sayılmasına da esprili bir cevap veren Gomez, Fiorentina günlerine gönderme yaparken; "İtalyan bir hakem vardı maçta. Benim İtalya'yla işlerim pek iyi gitmiyor" yorumunu yaptı.

        Öte yandan Gomez, yapılan ankette 1987 oyla İngiltere maçının en iyi oyuncusu seçildi. En yakın rakibi Kroos, 1180 oy aldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ