Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Günün transfer iddiaları (29 Mart 2016) - Futbol Haberleri
        1

        G.Saray yöneticisi Mehmet Özbek, pazar günü oynanan Shakhtar-Vorskla maçından sonra Mircea Lucescu’yla masaya oturdu ve resmi teklifte bulundu Trabzonspor’un da gündeminde olan tecrübeli hoca düşünmek için süre istedi. (Fotomaç)

        2

        Hücum hattında ciddi sıkıntı yaşayan Trabzonspor, yeni sezonda ilk olarak bu sorunu çözmek istiyor. Fırtına, Sunderland’e kiralanan N’Doye’yi kesinlikle kadroda düşünmüyor. Ayrılmak isteyen ve 2017’de sözleşmesi bitecek olan Cardozo’yu Çin’e veya ABD’ye satmayı planlayan Bordo-Mavililer’in şu anda forvet listesindeki bir numara, Akhisarlı Hugo Rodallega. (Fanatik)

        3

        Taraftarların sezon sonunda biten sözleşmesinin henüz uzatılmamasından tedirgin olduğu Gökhan Gönül, "Fenerbahçe beni istediği sürece hiçbir yere gitmem. Ben bu renklere kara sevdalıyım" diye konuştu. (Fotomaç)

        4

        Alman basınına göre Schalke, Pachuca forması giyen Meksikalı sağ kanat oyuncusu Hirving Lozano’nun işini bitirdi. 20 yaşındaki genç yıldızın transfer edilme nedeni olarak ise Leroy Sane’nin Bayern Münih’e gidecek olması! Eğer bu spekülasyonlar gerçeğe dönüşürse, Arjen Robben’in Alman devinden ayrılma ihtimali neredeyse kesinlik kazanacak. Bu durumda Aziz Yıldırım’ın Arjen Robben hayali, gerçeğe dönüşebilir. (Fanatik)

        5

        Diego Ribas, milli arada verilen 3 günlük izinde soluğu popüler turizm merkezli Dubai'de aldı. Diego burada eşi ve çocuklarıyla birlikte hem dinlendi hem de iş görüşmesi yaptı. İddialara göre Ribas ailesinin tüm masraflarını şehrin önemli takımlarından biri karşıladı. Bu takımın Brezilyalı oyuncuyu gelecek sezon kendilerinde forma giymesi için ikna etmeye çalıştığı bu sebeple de bu hamleyi yaptığı bildirildi. (Fotomaç)

        6

        Trabzonspor, Burak Yılmaz'ın transferinden doğan alacağının yerine Galatasaray'dan Salih Dursun ve Koray Günter'in bonservislerini istedi. 21 yaşındaki Koray Günter'in ve 24 yaşındaki Salih Dursun'un Galatasaray ile 2018 yılına kadar sözleşmeleri bulunuyor. (Fotospor)

        7

        Marko Marin, siyah-beyazlı yöneticilere “Beşiktaş’ta oynamak istiyor” diye haber yolladı. Marin'in Güneş sayesinde yeniden milli takıma kadar yükselebileceğini de düşündüğü belirtildi. Kiralık oynayan Marin için bordo-mavililerin 4 milyon euro bedel karşılığında bonservisini alma hakkı bulunuyor. (Fotomaç)

        8

        İngiltere Premier Lig’in dev takımlarından Manchester City, Altınordu’nun 15 yaşındaki 1.90’lık kalecisi Berke Özer’i yakın takibe aldı. Genç takımına almak için girişimlere başladı. (Sporcope)

        9

        Liverpool merkezli Echo gazetesinin iddiasına göre İngiltere Premir Lig ekiplerinden Everton, Fenerbahçe'nin tecrübeli ismi Caner Erkin'i kadrosuna katmak istiyor. (Goal)

        10

        Fenerbahçe’nin savunma için düşündüğü isimlerin başında Serdar Aziz geliyor. Sarı-lacivertliler, Bursaspor’a Miroslav Stoch’un yanı sıra bir miktar para vererek bu transferi, EURO 2016’dan önce bitirmeyi hedefliyor. Ekonomik sıkıntı yaşayan Yeşil-Beyazlılar, milli oyuncuyu satmaya sıcak bakıyor. (Fanatik)

        11

        Jose Rodriguez'e kulüp bulması için İstanbul'a çağrılan menajer Jose Baster'dan Galatasaray'a Juanfran teklifi geldi. Baster'in, "İsterseniz Juanfran'ı getirebilirim" dediği belirtildi. Sağ bek ve açık oynayan 27 yaşındaki İspanyol, Deportivo'da (28 maç/1 gol) kiralık. Watford'la sözleşmesi bu sezon biteceği için bonservis bedeli yok. (Fotomaç)

        12

        Nicolas N’Koulou’nin ismi, ara transfer döneminde Fenerbahçe ile anılmıştı. Fransız ve İngiliz basınına göre Kanarya, sezon sonunda Marsilya ile sözleşmesi sona erecek olan 26 yaşındaki savunmacı için hâlâ devrede. Ancak N’Koulou’nun peşindeki tek takım Fenerbahçe değil. İngiliz ekipleri Liverpool ile Tottenham’ın da Kamerunlu yıldızı kadrosuna katmak istediği öğrenildi. (Fanatik)

        13

        Galatasaray ile sözleşmesini uzatan ve her fırsatta 'İstanbul'da mutlu olduğunu' söyleyen Wesley Sneijder'in terör olayları nedeniyle ilk kez ayrılık sinyali vermesi, menajerleri harekete geçirdi. Bazı ünlü menajerlerin, yönetimle temasa geçerek Hollandalı yıldıza, Çin ve Körfez kulüpleri ile Avrupa'dan bazı takımlardan teklif getirebileceklerini ilettiği belirtiliyor. Bu kulüpler, Sneijder'in serbest kalma bedelini ödemeye hazır. (Fotomaç)

        14

        Trabzonspor; Beşiktaş, Hamburg ve Freiburg’un da istediği Altınordu’nun 19 yaşındaki stoperi Çağlar Söyüncü için harekete geçme kararı aldı. (Fotomaç)

        15

        Yeni sezon için direkt hedefe oynayacak bir kadro kurmanın planlarını yapan Bursaspor’da gözler Galatasaray’a çevrilmiş durumda. Sercan Yıldırım’ın, Sarı-Kırmızılı takımdaki bonservisini almak isteyen Yeşil-Beyazlılar görüşmelerini sürdürüyor. Ancak teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun Aslan’dan istediği isimler Sercan’la sınırlı değil. Tecrübeli teknik adam, Bilal Kısa ve Sabri Sarıoğlu’nun, Sarı- Kırmızılı takımdaki durumlarını da yakından takip ediyor. (Fanatik)

        16

        Manchester United yetkilileri, iki yıldız adayı Varela ve Pereira'yı isteyen G.Saray'a "Uygun değilsiniz" diyerek olumsuz yanıt verdi. Türk futbolunun genç isimler için uygun olmadığını ileri süren United, "Jason Denayer ve Markovic en iyi örnekler. Ayrıca Galatasaray, Bruma ve Alex Telles gibi gençleri de yetiştirmede başarılı olamadı. Türkiye'den herhangi bir takımı böyle bir işbirliği için uygun bulmuyoruz" yorumunu yaptı. (Fotomaç)

        17

        Liverpool'un hocası Jürgen Klopp kiralık sözleşmesi bitince İngiltere'ye geri dönecek Lazar Markovic'le yakından ilgileniyor. Alman çalıştırıcının sık sakatlanan ve F.Bahçe'de sadece 2 kez 90 dakikayı tamamlayan Sırp futbolcunun durumuyla ilgili sürekli rapor aldığı öğrenildi. Gelecek sezonun kadrosunu inşa etmeye başlayan Klopp, Markovic konusunda net kararını veremedi. (Fotomaç)

        18

        Beşiktaş’ta yaptığı çıkışı Almanya formasıyla da sürdüren Gomez, devlerin radarına girdi. Fiorentina’dan kiraladığı futbolcuyla yoluna Euro 2016 sonrasında da devam etmek isteyen Kartal, eğer oyuncusunu başka bir takıma gönderirse sözleşmesindeki özel madde gereği bonservisin yüzde 70’ini alacak. (Fanatik)

        19

        Sarı-Lacivertliler’den ayrılmaya hazırlanan Michal Kadlec için önemli bir iddia ortaya atıldı. Geldiği günden bu yana Fenerbahçe’de düzenli olarak forma giyemeyen Çek savunmacının, Alman ekibi Hertha Berlin ile önümüzdeki sezon için söz kestiği belirtildi. (Fanatik)

        20

        Yönetimin sözleşmesini uzatmama kararı aldığı Sabri Sarıoğlu, Ada'ya gidiyor. 31 yaşındaki oyuncunun, Premier Lig'den bir takımla prensip anlaşmasına vardığı, sözleşme imzalamak için sezon sonunu beklediği iddia edildi. Sabri'nin aldığı teklifi sır gibi sakladığı belirtilirken, yakın çevresine, "Benimle dalga geçenler sözleşme imzaladığım takımı görünce küçük dillerini yutacaklar" dediği konuşuluyor. (Fotomaç)

        21

        Alves, Kadlec ve Abdoulaye ile yollar ayrılacak; Fenerbahçe yeni sezonda yeni stoperlerle sahaya çıkacak. Yapılacak transfer için yönetime ilk tavsiye Kjaer’den geldi. Danimarkalı, milli takımdan iki arkadaşını tavsiye etti. Bunlardan ilki, Werder Bremen forması giyen 23 yaşındaki Jannik Vestergaard. Simon Kjaer’in önerdiği diğer oyuncu ise 19 yaşındaki Andreas Christensen. Bonservisi Chelsea’de bulunan genç futbolcu, bu sezon Mönchengladbach’ta forma giyiyor. (Fanatik)

        22

        Fenerbahçe'de performasıyla devlerin dikkatini çeken Simon Kjaer'in sözleşmesinde 22.5 milyon Euro'luk serbest kalma maddesi olduğu ortaya çıktı. Fenerbahçe'den maç başılar dahil 4 milyon Euro kazanan ve hali hazırda ülkesinin en fazla kazanan futbolcusu olan Kjaer'e gelecek her türlü teklife olumsuz cevap verileceği gelen bilgiler arasında. (Fotospor)

        23

        Galatasaray'ın sezon sonunda sözleşmesini uzatmama kararı aldığı Hamit Altıntop, Sabri Sarıoğlu ve Emre Çolak'a teklif yağıyor. Almanya'ya dönmeye karar veren Hamit kardeşinin formasını giydiği Augsburg ile prensip anlaşmasına vardı. Antalyaspor'un istediği Emre'nin gözünde ise İspanya Ligi var. Celta ve Deportivo'nun yanı sıra bir İspanyol takımı daha Emre'yi istiyor. Sabri'nin ise Premier Lig'den bir takımla prensip anlaşmasına vardığı, sözleşme imzalamak için sezon sonunu beklediği bildirildi. (Fotospor)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ