Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonspor scout ekibi Türkiye’de, Avrupa’da ve Afrika’da 3 haftalık süreçte 30’u canlı olmak üzere, 70’ten fazla müsabaka izlendi - Trabzonspor Haberleri

        HABERTÜRK SPOR

        Geleceğin Trabzonspor’unu yaratmak için 12 kişiden oluşan scout (futbolcu tarama) ekibi, yeni sezon için alternatifli bir transfer listesi hazırlamaya başladı.

        Scout ekibinin, 3 haftalık süreçte 30’u canlı olmak üzere, 70’ten fazla müsabaka izlediği öğrenildi. Ağırlıklı olarak 17 ila 25 yaş arasında isimler üzerinde duran ekibin, Türkiye’de ayrı ayrı bölgelere dağıldığı ve Avrupa’da Balkanlar, Orta Avrupa ve Batı Avrupa’yı da takip ettiği, bunun yanı sıra Afrika ile Güney Afrika’daki gelecek vadedecek futbolcuları da mercek altına aldıkları kaydedildi.

        USTA: DOĞRU KARARLAR VERECEĞİZ

        Başkan Muharrem Usta, ekibin çok kapsamlı bir şekilde çalıştığını belirterek bu konuda şunları söyledi:

        “Artık menajerler, transfer döneminde bize liste sunmayacak. Kendi ekibimiz bu konuda ciddi çalışmalar yapıyor. Yönetim kurulu olarak ekibimizin belirleyeceği isimleri teknik direktörümüz ve başka bir ekibimizle değerlendirdikten sonra doğru kararları vereceğiz. Tabii ki hata olabilir ama bu hatalar, asgari düzeyde olacak.”

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ