Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Günün transfer iddiaları (30 Mart 2016) - Futbol Haberleri
        1

        Geçen yaz Bursaspor'dan Fernandao, Volkan Şen, Ozan Tufan ve Şener Özbayraklı'yı transfer eden Fenerbahçe, bu kulübün savunmadaki yıldızı Serdar Aziz'i de bünyesine katmaya hazırlanıyor. Fenerbahçe, sözleşmesi biten Bruno Alves'in yerine düşündüğü 25 yaşındaki stoperin transferini EURO 2016'dan önce gerçekleştirmeyi hedefliyor. (Fotomaç)

        2

        Kurumsallaşma yoluna girmek isteyen Galatasaray'da başkan Dursun Özbek, Sportif Direktör olarak İtalyanların ünlü futbol adamı Marco Branca'yı düşünüyor. Branca'nın da Cimbom için çalışmaya sıcak baktığı öğrenildi. Deneyimli isim Özbek'e "Müthiş projelerim var. Bana şans tanırsanız hoca olarak Filippo İnzaghi'yi de getiririm" dedi. (Fotomaç)

        3

        Yönetim yıllık maaşları 65 milyon €’ya çekmek için kolları sıvadı. Kiralık verilen 8 oyuncunun gönderilmesi için de görüşmeler hızlandırıldı. Blerim Dzemaili, Sercan Yıldırım, Ontivero, Furkan Özçal, Salih Dursun, Umut Gündoğan, Endoğan Adili ve Oğuzhan Kayar kiralık olarak gönderilen isimler arasında. (Şampiy10)

        4

        Beşiktaşlı Gomez, kalmak isterse bonservisi 1000 euro'ya alınacak, gitmek isterse, Fiorentina satış bedelinin %35'ini Kartal'a verecek. Gomez, kendisini isteyen M.City gibi takımlardan birisinin teklifini de kabul ederek Beşiktaş'a veda edebilir. (Fotomaç)

        5

        Avrupa'nın dev kulüpleri Caner Erkin'in peşini bırakmıyor. Milli yıldızı kadrosuna katmak isteyen ekiplerin arasına bir de Everton eklendi. Liverpool Echo gazetesinin iddasına göre uzun süredir Caner'i takip eden İngiliz ekibinin, transferi sezon sonu bitirmek istediği yazıldı. Caner'in talipleri arasında İnter ve A. Madrid de var. (Fotomaç)

        6

        Linnes transferinden önce Cim Bom’un gündemini uzun süre meşgul eden PSG’nin Hollandalı sağ beki Van der Wiel, Monaco ile görüşmelere başladı. Kulübüyle sözleşmesi bitecek olan yıldız futbolcuya Monaco dışında da çok sayıda talip olduğu belirtiliyor. (Fanatik)

        7

        Kanarya’nın Hollandalı golcüsü Robin van Persie, Portekizli süperstarı Luis Nani ve sözleşmesi sona erecek olan Caner Erkin, Çizme’de gündemden düşmüyor. İtalyan basınına göre Lazio, sezon sonunda futbolu bırakmayı planlayan 37 yaşındaki Miroslav Klose’nin yerini Robin van Persie ile doldurmak istiyor. Nani ve Caner’in peşindeki takım ise, Roberto Mancini’nin çalıştırdığı İnter Milan. (Fanatik)

        8

        Hollandalı Frank de Boer’u askıya alan Galatasaray yönetimi, 3 sezondur takım çalıştırmayan Alman Jupp Heynckes’ten randevu aldı. 3 sezon önce Bayern Münih’i hem Şampiyonlar Ligi şampiyonu hem de Bundesliga şampiyonu yaparak görevinden ayrılan tecrübeli hoca, “Yoruldum, dinlenmek istiyorum” demişti. (AMK)

        9

        Yeni sezon transferleri için şimdiden harekete geçen Galatasaray’da bütçe yine sıkı tutuluyor. Yönetimin, Martin Benitez ve Emre Mor’un bonservisine toplam 5 milyon Euro (15 milyon lira) ayırdığı öğrenildi. (Fanatik)

        10

        Gökhan Gönül ile ilgilenen birçok kulüp olduğunu söyleyen menajer Ahmet Bulut, "Bize transfer teklifiyle gelen her kulübe aynı şeyi söylüyoruz. Kimseye söz veremeyiz, biz Fenerbahçe’yi bekliyoruz" diye konuştu. (Hürriyet)

        11

        Sarı-Lacivertliler, şimdiden gelecek sezonun planlamasını yapıyor. Pereira, yönetimle yaptığı görüşmede transferde önceliğin savunmaya verilmesini istedi. Düşünülen isimler: Jannek Vestergaard, Andreas Christensen, Nicolas N’Koulou ve Serdar Aziz. (Fanatik)

        12

        Fenerbahçe'de Ozan Tufan ile Alper Potuk; İngiliz, Alman ve Hollanda takımlarını peşine taktı. Her iki oyuncu için bu ülkeden birçok kulübün, Fenerbahçe ve Türkiye Milli Takımı’nın maçlarına gözlemci gönderdiği ortaya çıktı. İki yıldız için, EURO 2016’da gösterecekleri performansın ardından Fenerbahçe’ye birçok teklifin gelmesi bekleniyor. (Fanatik)

        13

        Almanya Milli Takımı’na golle dönen Mario Gomez konusunda Avrupa kulüplerinin harekete geçmeye başladığı savunuldu. Alman basınında yer alan haberlerde, Gomez’le birçok kulübün ilgilendiği ileri sürüldü. Sezon sonunda Bayern Münih’ten ayrılarak Manchester City’ye gidecek olan Pep Guardiola’nın da tecrübeli forveti kadrosunda düşündüğü belirtildi. Guardiola’nın 2013 yılında Bayern Münih’te istemediği Gomez’in gösterdiği değişimden etkilediği kaydedildi. (Milliyet)

        14

        Sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Sabri’nin menajerine transfer teklifleri geldiği iddia ediliyor. Tecrübeli futbolcunun ise ilk tercihinin Galatasaray’dan yana olduğunu belirterek, “Yönetimden yeni sözleşme için tarih bekliyorum. Galatasaray kalmamı isterse, 1 dakika düşünmem imzalarım” dediği öğrenildi. (Fanatik)

        15

        Galatasaray'ın 24 yaşındaki oyuncusu Emre Çolak, sezon sonunda yuvadan uçuyor. Yıllardır Sarı Kırmızılı takımda birçok hocayla çalışmasına rağmen istikrarlı olarak forma giyemeyen Emre Çolak, sözleşmesinin sona ermesiyle birlikte bu yaz takımdan ayrılacak. İspanya La Liga'dan teklifler alan Emre'nin şansını Avrupa'da denemek istediği öğrenildi. (Expressgazete)

        16

        Trabzonspor, 'sol ayaklı stoper' yokluğunun çekildiği şu günlerde aradığı ismi Köln takımında buldu. Köln'de forma giyen Arnavutluk'un 29 yaşındaki stoperi Mergim Mavraj'ı takibe alındı. (Fotospor)

        17

        Sezon sonunda takımı büyük ölçüde yenileyecek olan Fenerbahçe, Nani’nin alternatifini İtalya’da buldu. Napoli’de forma giyen 28 yaşındaki Dries Mertens için İtalyan ekibi ile temasa geçildi. İtalyan ekibi bonservis için 6-7 milyon Euro gibi makul bir rakam isterse Mertens transfer edilecek. (AMK)

        18

        Türkiye’de Lucescu’ya en yakın isim olan Süreyya Ertuğrul, Romen teknik adamın geleceğiyle ilgili çok önemli açıklamalar yaptı. Ertuğrul, "Hala Fenerbahçe’yi de çalıştırıp, Galatasaray ve Beşiktaş’tan sonra onları de şampiyon yapma hevesi var. Ama Fenerbahçe’den teklif gelmezse Beşiktaş ve Galatasaray’la görüşebilir" dedi.

        19

        Yaya Toure'nin menajeri Dimitri Seluk oyuncusu için şu ana kadar Bayern Münih, Juventus ve PSG ile görüştüğünü açıkladı. (Fanatik)

        20

        Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera ile Beşiktaş'ın yıldızı Jose Sosa sezon sonunda Arjantin devi River Plate'de buluşacak. Devre arasında Sosa için Beşiktaş'ın teklif ettiği 9 milyon Dolar'ı çok bulan River, sezon sonu için Arjantinli yıldız için farklı bir teklifle kapıya dayanacak. İkinci teklif ise Muslera için olacak. Galatasaray'ın satmak istemediği Muslera için yapılacak teklif henüz netleşmiş değil. (Fotospor)

        21

        Fenerbahçe'nin Danimarkalı yıldızı Simon Kjaer'in menajeri Mikkel Beck'ten açıklama geldi. "Simon fantastik bir sezon geçiriyor" diyen Beck, "Bu yüzden dedikoduları anlayabiliyorum. Ama bana menajeri olarak gelen bir şey yok. Sadece Fenerbahçe'ye konsantre olmuş durumda. Takımının şampiyonluğuna yardımcı olmak istiyor. Fenerbahçe'de mutlu ve yeni bir takımda bakmıyor" sözlerini kullandı. Simon Kjaer'e Chelsea ve PSG gibi takımların talip olduğu iddia edilmişti. (Fotospor)