Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Mete Düren'den Gökhan Gönül açıklaması! - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe forması giyen milli futbolcu Gökhan Gönül’ün Beşiktaş maçından sonra alınan A numunesinin pozitif çıkmasının ardından Türkiye Futbol Federasyonu’ndan ilk resmi açıklama geldi.

        Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Türkiye Futbol Federasyonu Basın Sözcüsü Prof. Dr. Mete Düren, sarı lacivertli kulübün söz konusu maddeyi Beşiktaş maçından önce federasyona bildirdiğini söyledi.

        Mete Düren’in açıklamaları şu şekilde;

        “Şu anda gelen rapora istinaden hukuk kurulu rapor verecek biz de onu takip edeceğiz. Bu tür durumlar sözlü olarak bildirilmez zaten. Fenerbahçe kulübü bize yazılı olarak durumu bildirdi. Dopingli ilaç kullanım listesi var. Fenerbahçe bize bunu bildirdi. Bunun iki tane listesi var dopingli ilaç listesi ve futbolcu ilaç kullanım listesi. Yasaklı madde olarak listede yer alıyor ama bu lokal olarak kullanılabiliyor. Kaburga kırığının etrafına ağrı kesici olarak yapılmış. Kullanılabilir bir madde bu. Bunun normal olup olmadığına hukuk karar verecek. Eğer hukuk ‘karar veremem’ derse PFDK’ya sevkedilecek. Onlar doping kurulundan bilgi isteyecekler ve sonrasında karar verilecek.”

        (Yeni Şafak)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ