Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş eksik çalıştı - Beşiktaş Haberleri

        BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Şenol Güneş yönetimindeki basına açık gerçekleştirilen antrenmana ülkelerinin milli takımlarından henüz dönmeyen Ricardo Quaresma ve Atiba Hutchinson katılmadı. Quaresma ve Hutchinson'ın akşam saatlerinde İstanbul'a geleceği bildirildi.

        Sakatlığını atlatan Veli Kavlak ise antrenmanda yer aldı. Veli, antrenmanın tamamında takımla çalıştı. Tedavisi için yurt dışında bulunan Gökhan Töre de antrenmana katılmadı.

        Antrenmandan önce teknik direktör Güneş, futbolcularıyla saha ortasında kısa bir konuşma yaptı. Konuşmanın ardından futbolcular kondisyon ağırlıklı pas çalışması yaptı. Pas ve pres çalışmalarıyla devam eden idman, yarı sahada taktik ağırlıklı çift kale maç ve şut çalışmasıyla sona erdi.

        GOMEZ'DEN "TİKİ-TAKA" ESPRİSİ

        Beşiktaş'ın Alman golcüsü Mario Gomez, 5'e 2 top kapma çalışmasında yapılan başarılı pasların ardından "tiki-taka" diye bağırdı.

        Antrenman sırasında yapılan üst üste başarılı pasların ardından Gomez, İspanya'nın Barcelona takımı ile özdeşleşen kısa pasa dayalı oyun tarzına göndermede bulundu.

        FİKRET ORMAN ANTRENMANI İZLEDİ

        Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman da antrenmanı izledi.

        Orman, tesislere ikinci başkan Ahmet Nur Çebi'yle geldi. Antrenman başladıktan sonra teknik direktör Şenol Güneş, Orman ve Çebi'nin yanına giderek kısa bir süre sohbet etti. Görüşme sırasında üç isminde neşeli oldukları ve gülüştükleri gözlendi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ