Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Real Sociedad, Bruma'yı Galatasaray'dan transfer etmekten vazgeçti - Galatasaray Haberleri
        1

        Sezon başında Galatasaray'ın La Liga ekiplerinden Real Sociedad'a kiralık olarak gönderdiği Bruma'nın geleceği de netleşiyor.

        2

        Bask kulüplerine ve özellikle Real Sociedad'a yakınlığı ile bilinen gazeteci Jon Trueba, soru-cevap şeklinde gerçekleştirdiği programında Bruma'nın geleceği hakkında ipuçları verdi.

        3

        Jon Trueba'ya göre Real Sociedad, Bruma'nın yerine Partizan'da forma giyen 19 yaşındaki Sırp kanat oyuncusu Andrija Zivkovic'i transfer edecek.

        4

        Programda ''Zivkovic transferi hakkında somut bir gelişme var mı?'' sorusuna cevap veren İspanyol gazeteci Bruma'nın sezon sonunda Galatasaray'a döneceğini ''Bruma, kiralık sözleşmesi bitince Galatasaray'a dönecek.

        5

        Real Sociedad ise gelecek sezon için Zivkovic ile sözleşme imzalamak istiyor'' sözleriyle dile getirdi.

        6

        Paris Saint Germain'in de ilgilendiği Zivkovic, bir dönem Galatasaray ve Fenerbahçe'nin de gündemine gelmiş ancak genç oyuncu "Bu iddiaları kim ortaya atıyor bilmiyorum ancak bunlar kesinlikle doğru değil.