Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş Süleyman Seba'yı anacak - Beşiktaş Haberleri

        13 Ağustos 2014 yılında hayata veda eden Beşiktaş'ın Onursal Başkanı Süleyman Seba yaşasaydı yarın 90 yaşına girecekti. 5 Nisan 1926 yılında Sakarya'nın Hendek İlçesine bağlı Soğuksu Köyü'nde dünyaya gelen Süleyman Seba, 16 yıllık Başkanlık döneminde Beşiktaş'la 21 Kupa kazanmanın sevincini yaşamıştı. Dostları Seba'nın doğum gününde, kabri başında bir anma düzenleyecek gece de anısına her zaman gittiği Bordo Restaurant'ta buluşacak.

        BEŞİKTAŞLI DOSTLARA ÇAĞRI

        Diğer taraftan Kabataşlı Erkek Liseli'ler Derneği Hasan Anıl Cansızoğlu, Süleyman Seba'nın 90'ıncı doğum günü nedeniyle bir açıklama yaptı. Cansızoğlu şunları söyledi: "İnönü Stadının ilk golünü hepinizin bildiği gibi o dönemki futbolcumuz, hayatını kulübümüze adamış hizmetleriyle Baba Hakkı'dan sonra 2'nci Onursal Başkanımız olmuş kıymetimiz "Süleyman Seba" atmıştı. Hepimizin gönlünden keşke hayatta olsa da stadımızın ilk golünü sembolikte olsa ona attırsak diye geçmekte idi. Aramızda olsa 5 Nisan'da 90. yaşında olacaktı ama maalesef bu mümkün olmadı. İnanıyorum ki; Süleyman Abi, şu anda gönüllerimizin en özel yerinde bizimledir.

        BİR VEFA HAYKIRIŞI OLALIM

        Vodafone Arena'da atılacak ilk golü ona adayalım. İlk golde tüm Vodafone Arena o meşhur temposuyla TEK SES "SÜLEYMAN SEBA" diyerek onu analım."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ