Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Kasımpaşa Beşiktaş maçı ne zaman? Muhtemel 11'ler! - Futbol Haberleri

        HTSPOR

        Spor Toto Süper Lig'in 27. haftası, Kasımpaşa Beşiktaş maçı ile kapanacak. Ligde lider koltuğunda oturan Beşiktaş, Kasımpaşa'ya konuk olacak. Peki Kasımpaşa Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda başlayacak? İşte detaylar...

        Beşiktaş ile Kasımpaşa, Süper Lig tarihinde bugünkü maçla birlikte 26. kez karşılaşacak. İki takım arasındaki 25 maçın 18’ini Kartal kazanırken, 6 maç berabere sonuçlandı, Kasımpaşa sadece bir kez galip geldi. Beşiktaş’ın 54 golüne, Kasımpaşa 19 golle cevap verebildi.

        KASIMPAŞA-BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

        Kasımpaşa-Beşiktaş maçı 4 Nisan Pazartesi(bugün) günü saat 20.00'de başlayacak. Recep Tayyip Erdoğan Stadyumunda Hakem Mete Kalkavan'ın yöneteceği maç, Lig Tv kanalından canlı olarak yayınlanacak.

        MUHTEMEL 11'LER!

        Kasımpaşa: Ramazan Köse, Strahil Popov, Kenneth Omeruo, Titi, Olivier Veigneau, Andre Castro, Hakan Arslan, Tunay Torun, Oscar Scarione, Adem Büyük, Eren Derdiyok

        Beşiktaş:Boyko, Andreas Beck, Necip Uysal, Marcelo, İsmail Köybaşı, Atiba (Tolgay), Oğuzhan Özyakup, Kerim Frei, Jose Sosa, Olcay Şahan, Mario Gomez

        SPOR TOTO SÜPER LİG HEYECANI HTSPOR ARENA'DA... KASIMPAŞA-BEŞİKTAŞMAÇININ CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

        5 OYUNCU SINIRDA!

        Siyah-Beyazlılar, Kasımpaşa maçına sarı kart ceza sınırında olan 5 oyuncusu ile çıkacak. Mario Gomez, İsmail Köybaşı, Andreas Beck, Olcay Şahan ve Necip Uysal’ın Kasımpaşa maçı öncesinde 3’er sarı kartı bulunuyor. Bu futbolcular bu akşam da sarı kart görmeleri durumunda 28. haftada yeni yapılan Vodafone Arena’da oynanacak Bursaspor mücadelesinde takımdaki yerlerini alamayacaklar.

        BEŞİKTAŞ 5’TE 5 PEŞİNDE

        Beşiktaş, Kasımpaşa karşılaşmasını kazanarak Süper Lig’deki galibiyet serisini de sürdürmek istiyor. Ligdeki son dört karşılaşmasında Eskişehir, Çaykur Rize, Trabzonspor ve Antalyaspor’u mağlup eden Beşiktaş, son iki müsabakasını kaybeden Kasımpaşa karşısında sahadan 3 puanla ayrılarak galibiyet serisini 5 maça çıkarmayı amaçlıyor.

        "BOL BOL ORTA YAPIN"

        Teknik direktör Şenol Güneş, son antrenmanda kanat varyasyonlarına önem verdi. Kasımpaşa’nın etkili savunmasını kanatlardan yıkmayı planlayan Güneş, Kerim ve Olcay’a sıkça ortalar yaptırdı.İki oyuncusuna sık sık ceza alanına orta yapmalarını söyleyen tecrübeli teknik adam savunma arkasına atılacak toplar için de Sosa ile Oğuzhan’ı özel olarak çalıştırdı.

        "KOLAY OLMAYACAK"

        Kasımpaşa’nın Nijeryalı stoperi Kenneth Omeruo, bugün oynayacakları Beşiktaş maçı hakkında açıklamalarda bulundu.22 yaşındaki oyuncu “Beşiktaş gol atmak için üzerimize gelecek. Ancak biz de onların bu oyun anlayışını avantaja çevirmek için fırsatlar bulmaya çalışacağız” diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ