Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Eskişehirspor Samet Aybaba: “Galatasaray galibiyeti keyifli” - Futbol Haberleri

        Cumartesi günü deplasmanda Osmanlıspor ile karaşılaşacak olan Eskişehirspor’da hazırlıklar sürüyor. Teknik Direktör Samet Aybaba, Osmanlıspor maçında hedeflerinin galibiyet olduğunu söyleyerek şöyle konuştu:

        “Galatasaray galibiyeti keyifli, arkadaşlar biraz daha motive. Ama onlara bu işin bir maçlık olmadığını, önümüzde çok ciddi bir rakip olduğunu söyledik. Osmanlıspor son 9 maçtır mağlup olmuyor. Kaliteli iyi bir oyuncu kadroları var. Biz de öyleyiz. Onlar kadar koşup, onlar kadar istemek zorundayız. Onlardan daha fazla istemek zorundayız. Bizim hedeflerimiz daha farklı. O nedenle geçen haftaki çalışma sürecinin aynısını tekrarlayıp bu maçtan da galip gelmelerini planlamalarını istedik. Beklediğimiz bu. Bir an önce bulunduğumuz yerden çıkmak istiyoruz. Ama aynı ciddiyeti, aynı isteği, aynı coşkuyu her maç tekrarlamamız gerektiğini düşünüyorum.”

        Samet Aybaba bir gazetecinin “Emre Güral ayrıldı. Önemli bir oyuncuydu takım için. Bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz?” sorusuna ise “Yoğunlaştığımız bir hedef var. Biz bu hedefe bir ulaşalım, ondan sonra çalıştığımız süreçle ilgili ne yaşadık, ne yaptık, ne gördük onları tekrar sizinle oturup konuşuruz” yanıtını verdi.

        VALİDEN DESTEK

        Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna da antreman öncesinde futbolcularla tek tek tokalaşarak başarılar diledi. Tuna, Eskişehirspor’a destek için yarın akşam işadamlarıyla yemekli bir toplantı düzenleyecekleri belirterek şunları söyledi:

        “İşadamlarımızla bir yemekte buluşacağız. Oradan da güzel bir birlik beraberlik, iyi bir netice bekliyoruz. Öncelikle kalan haftalarda spora endeksli, oyuncularımızın motivasyonunu tamamen üst düzeyde tutacak desteğimizi devam ettireceğiz. Oyuncularımıza şunu diyoruz. ‘Siz oyununuza bakın, aynı oyunu oynayın, gerisini merak etmeyin.’ Her şey güzel olacak. Biliyorsunuz aldığımız galibiyet bizi bir anda iki sıra birden çıkardı. Bir 3 puan kaldı önümüzdeki Kayserispor’la. Onu da önümüzdeki haftalarda kapatıp tehlikeli bölgeden kurtulmayı amaçlıyoruz.”

        EMRE GÜRAL VEDALAŞTI

        Eskişehirspor ile yollarını ayıran Emre Güral da antrenman sırasında eşi ve çocuğuyla birlikte Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’ne geldi. Güral, vedalaşmak için geldiğini belirterek önce futbolcularla ardından da teknik direktör Samet Aybaba ile vedalaştıktan sonra tesislerden ayrıldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ