Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Günün transfer iddiaları (13.04.2016) - Fenerbahçe Haberleri
        2

        GALATASARAY'DA YENİ ADAY MARKEVIC
        G.Saray’ı tecrübeli bir ismin çalıştırmasını isteyen Başkan Dursun Özbek, Dnipro’ya Avrupa Ligi’nde final oynatan 65 yaşındaki teknik direktör Miron Markevich ile görüşecek. (Fotomaç)

        3

        FEGHOULI, FENERBAHÇE'YLE ANLAŞTI İDDİASI
        Valencia tarafından gözden çıkartılan Cezayirli futbolcunun, Sarı-Lacivertliler ile sözleşme imzaladığı öne sürüldü. İddiaya göre Feghouli, Fenerbahçe ile anlaştıktan sonra form düşüklüğü yaşayıp, disiplinsiz davranışlarda bulunduğu için kadro dışı kaldı. (Fanatik)

        4

        LUIS NANI EVERTON'DA
        Nani’nin sezon sonunda Fenerbahçe’den ayrılıp Everton forması giyeceğini iddia etti. Portekizli yıldızın Everton'la her konuda anlaştığı, Liverpool kentinde evini bile tuttuğu belirtildi. (Fotomaç)

        5

        TRABZONSPOR İÇİN SON İDDİA MABIDI
        Trabzonspor'un Fas'ın Raja Casablanca takımında forma giyen 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Lema Mabidi ile ilgilendiği belirtildi. (Fotospor)

        6

        ROBIN VAN PERSIE LAZIO'YA MI?
        Robin van Persie'nin Galatasaraylı vatandaşı Wesley Sneijder'i de yanına alıp menajer Ali Güven'le İstinye'de bir restoranda yemek yemesi dedikoduları da beraberinde getirdi. Güven'in Lazio ile flört eden RvP'ye bu transferde danışmanlık yapacağı, İstanbul'da kalacağı sürede Hollandalı yıldızın Serie A ekibine transfer sürecinin Türkiye ayağını yöneteceği iddia edildi. (Fotomaç)

        7

        BALE'E ADA'DAN 2 DEV TALİP
        Real Madrid'in Galli oyuncusu Gareth Bale'ın sezon sonu dünya devinden ayrılacağı iddia edildi. Yıldız ismin yeni adresinin Manchester United ya da Manchester City olacağı belirtildi. (Fotomaç)

        8

        BARCELONA'DAN SÜRPRİZ TEKLİF
        Barcelona'nın Messi-Suarez-Neymar üçlüsüne ciddi bir alternatif olarak düşündüğü Sevillalı Kevin Gameiro için 20 milyon Euro civarında bir teklif sunduğu öğrenildi. (Mundo Deportivo)

        9

        IBRA, MANU'YU İSTİYOR
        Sezon sonunda PSG ile olan sözleşmesi bitecek olan Zlatan Ibrahimovic, Louis van Gaal ile yolların ayrılması halinde Manchester United forması giymek istiyor. (Sky Sports)

        10

        BILIC'İN YILDIZI PAYLAŞILAMIYOR
        Paris Saint-Germain, Barcelona ve Real Madrid'in radarındaki Dimitri Payet için araya girdi. Slaven Bilic'in takımı West Ham'ın yıldız orta saha oyuncusu için kapı ise 50 milyon avrodan açılıyor. (Daily Star)

        11

        LIVERPOOL, 'YENİ LEWANDOWSKI'NİN PEŞİNDE
        Jürgen Klopp, Lech Poznan forması giyen ve yeni Lewandowski olarak gösterilen 19 yaşındaki Polak golcü Dawid Kownacki'yi yakın gözlem altına aldı. (Sunday People)

        12

        REAL MADRID SAVAŞ ÇIKARACAK
        Real Madrid, Atletico Madrid'in parlayan ismi Jose Gimenez'in transferi için oyuncunun sözleşmesindeki 60 milyon avroluk serbest kalma maddesini kullanmayı planlıyor. (Cadena SER)

        13

        CHELSEA VE MILAN, ZAZA'NIN PEŞİNDE
        Chelsea ve Milan, Juventuslu Simone Zaza'yla ciddi şekilde ilgilenirken Torino ekibi, 30 milyon Euro'dan aşağı bir teklife sıcak bakmıyor. (Tuttosport)

        14

        TOTTENHAM, DEMBELE'YLE GÖRÜŞÜYOR
        Tottenham, bu sezonki performansıyla Ligue 1'de fark yaratan Rennes'in kanat oyuncusu Ousmane Dembele'yle görüşme halinde... Arsenal, Barcelona ve Bayern'in de ilgilendiği Dembele, Tottenham'a 30 milyon Euro'ya mal olabilir. (France Football)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ