Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da Riekerink altyapıya gönderiliyor - Galatasaray Haberleri

        Süper Lig'de 7 maçtır kazanamayan Galatasaray’ın yaşadığı sıkıntıya Jan Olde Riekerink de çare olamazken sarı-kırmızılılarda Hollandalı teknik adam defteri açılmadan kapandı. Hamza Hamzaoğlu ve Mustafa Denizli ile yollar ayrıldıktan sonra takımı idareten Orhan Atik’e teslim eden yönetim hem Bülent Ünder hem de Bülent Korkmaz olumsuz yanıt verince ligi Riekerink ile bitirme kararı aldı.

        Galatasaray'ın Denizli sonrası göreve getirildiğinde yönetimden birçok isim de Riekerink ile işler yolunda giderse devam edilmesi görüşünü savunuyordu. Yıllarca altyapıdan oyuncu çıkarması, üst düzey takımlarda görev alması ve Hollanda ekolünden gelmesi nedeniyle Riekerink’in yeni sezonda da takımın başında olması planlanıyordu.

        İÇ KARARTAN TABLO

        Ancak hem 4-3 kaybedilen Eskişehir maçı hem de son 4-2’lik yenilgiyle dönülen Antalya deplasmanında gerek sahaya çıkardığı takım gerek oyuncu değişiklikleri gerekse Fenerbahçe maçı dışında takımın ortaya koyduğu futbol yönetimi tatmin etmediği gibi karamsarlığa sürükledi.

        Bu nedenle Jan Olde Riekerink ihtimali hiç düşünülmesine dahi gerek kalmadan masadan kalktı. Hollandalı teknik adam sezon sonuna kadar takımın başındaki görevinde kalacak. Sonra ise altyapıya dönecek.

        (Şampi10)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ