Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Eskişehirspor Eskişehirspor'da Ruud Boffin süresiz olarak kadro dışı bırakıldı! - Futbol Haberleri

        Aybaba, Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, takım kaptanlarından kaleci Boffin'in cumartesi günü oynanan Torku Konyaspor karşılaşmasından 1 gün önce bir aylık alacağını tahsil etmek için TFF'ye başvurduğunu öğrendiklerini kaydetti.

        Takım kaptanının böyle bir zamanda bu davranışının uygun olmadığını dile getiren deneyimli teknik adam, "Bu nedenle Boffin'i süresiz kadro dışı bıraktık. Kendisine verilecek olan program çerçevesinde altyapıda çalışmalarını sürdürecek. Boffin'in 1 yıl daha kulübümüzle sözleşmesi bulunuyor" dedi.

        Aybaba, bir gazetecinin "Kadro dışı kararı yönetim kurulu tarafından mı verildi?" sorusu üzerine, ''Hayır, benim kararım" yanıtını verdi. Bu arada kadro dışı bırakıldığını öğrenen kaleci Boffin, tesislerden ayrıldı.

        BOFFIN: KİMSE HAKKINDA KÖTÜ BİR ŞEY SÖYLEMEK İSTEMİYORUM"

        Eskişehirspor takım kaptanlarından kaleci Ruud Boffin, teknik direktör Samet Aybaba, tarafından kadro dışı bırakılmasına ilişkin, "Kadro dışı kaldığıma çok üzgünüm, kimse hakkında kötü bir şey söylemek istemiyorum. Bu benim yapıma uygun değil." ifadelerini kullandı.

        Kaleci Boffin, bir sosyal paylaşım sitesinde kendisine ait hesabından İngilizce ve Türkçe yaptığı açıklamada, takımı asla yalnız bırakmadığını bildirdi.

        Eskişehirspor'un ligde kalacağı umudunu taşıdığını belirten Boffin, açıklamasında şunları kaydetti:

        "Burası muhteşem bir şehir ve takım çok güzel. Ben ücretim için 3-5 ay bekledim, hep süre tanıdım ve elimden geleni yaptım. Gerçekten kadro dışı kaldığıma çok üzgünüm, kimse hakkında kötü bir şey söylemek istemiyorum. Bu benim yapıma uygun değil. Her zaman kulübümüzün menfaatlerini düşünen birine, yani saygıyı hak eden birine bu yapılmamalı, bu saygısızlık. Umuyorum ki bu olay takımı ve oyuncuları kötü yönde etkilemez. Eskişehirspor kalan maçları iyi şekilde geçirip ligde kalacak."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ