Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'de Volkan Şen'e gözyaşı ve terapi - Fenerbahçe Haberleri

        HABERTÜRK SPOR | AHMET SELİM KUL

        Mersin maçına kadar geçen 3 maçlık süreç Fenerbahçe’de psikolojiyi altüst etmişti... Önce Osmanlı beraberliği ardından Konya yenilgisi derken, yarıştan kopmamak adına en önemli fırsat G.Saray derbisiydi... Ancak tüm olumsuzluklara rağmen çıktığı TT Arena’da ezeli rakip G.Saray’a karşı tek kale top oynayan F.Bahçe, kaçırdığı fırsatlarla sahadan 1 puanla ayrılmak zorunda kalmıştı.

        PEREİRA MOTİVE EDEMEDİ

        İşte o maçın devre arasında Sarı-Lacivertliler’in soyunma odasında oldukça hareketli anların yaşandığı ortaya çıktı... Olayın kahramanı ise Volkan Şen’di... İlk yarıda özellikle boş kaleye kaçırdığı net pozisyon nedeniyle çılgına dönen yıldız isim, devrede soyunma odasında hüngür hüngür ağladı. Sinirlerine hakim olamayan Şen’i ilk kez böyle gören Pereira ise ne yapacağını bilemedi. Oyuncusunun dağılan psikolojisini toparlayamayan Portekizli, bunun üzerine başkan Aziz Yıldırım’ın kardeşi Ali Yıldırım’dan yardım istedi.

        İKİNCİ YARIDA DA KAÇIRDI

        Pereira’nın “Takma kafana, futbolda olur böyle şeyler. İkinci yarıda atacaksın” sözlerine rağmen Volkan’ın bir türlü geçmeyen ‘sinir harbini’ yönetici Ali Yıldırım dindirdi. Soyunma odasında adeta terapiye alınan Şen, Yıldırım ve diğer arkadaşlarının verdiği moralle ikinci yarıya devam etti. İkinci 45’te de iki önemli fırsatı harcayan Volkan, 71’de yerini Diego’ya bırakmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ