Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Şenol Güneş: "Beşiktaş gibi oynayın" - Beşiktaş Haberleri

        HABERTÜRK SPOR

        Siyah-Beyazlılar’da mutlu son yolundaki en kritik virajlardan biri olarak gösterilen Akhisar maçı bugün oynanacak. Başkan Fikret Orman’ın geçtiğimiz günlerde “Akhisar’ı yenersek bu işi bitiririz” diyerek önemine değindiği 90 dakika öncesi Şenol Güneş öğrencilerini stresli havadan uzak tutmak için motivasyona ağırlık verdi.

        ‘ONLAR DA BİZİM GİBİ OFANSIF BİREKİP"

        Manisa’da oyuncuların şampiyonluk baskısı yaşamaması için harekete geçen Güneş, maça yönelik toplantılarda sürekli oyuncularını psikolojik olarak rahatlatmaya çalışıyor. Tecrübeli hoca, “Akhisar çok zor bir deplasman. Onlar da bizim gibi ofansif bir ekip. Hücuma çabuk çıkıyorlar. Ancak biz kendi futbolumuzu oynadığımız sürece yenemeyeceğimiz takım yok. Stres yapmayın. Çıkın ve Beşiktaş gibi oynayın” diyerek öğrencilerini motive etti.

        ‘ERKEN GOL DÜĞÜMÜ ÇÖZER’

        Başlama düdüğüyle birlikte rakibe önde baskı yapmalarını isteyen Şenol Güneş, “Rakip hücumda ne kadar iyiyse savunmada da bir o kadar sıkıntılı... Üstelik bu maçta en önemli stoperleri Douglao yok. Eğer golü erken bulursak düğüm çözülür. 3 puanı almaktan başka çaremiz yok. Yeter ki inanalım. Zaten o zaman hiçbir sorun yaşamıyoruz” diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ