Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Bursaspor Bakan Müezzinoğlu'ndan Bursaspor'a destek - Futbol Haberleri

        Müezzinoğlu, Özlüce Tesisleri'nde Bursaspor Kulübü'nün yöneticilerini ziyaretinde yaptığı konuşmada, sanayicilerin, iş adamlarının ve kentin Bursaspor'a daha fazla sahip çıkmasını, takımla duygu bağlarını güçlendirmesini istediklerini söyledi.

        Her insanın, konumu gereği kendisi dışında sosyal sorumlulukları olduğunu belirten Müezzinoğlu, "İlla maddi değil, zaman da ayrılabilir. Genelde spor kulüplerinde yöneticiler, parasal birikimden ziyade zamanlarının büyük çoğunluğunu sosyal sorumluluk projesi gibi üstlenirler. Siyaset de böyledir." diye konuştu.

        Müezzinoğlu, Türkiye'nin geldiği nokta itibarıyla sorumlulukları bulunduğunu vurguladı.

        Bursa'da sanayici ve iş adamlarının kendi girişimleri ve dinamikleriyle bir noktaya geldiğini ancak "Bunu tek başıma yaptım" derlerse bunun yanlış olacağını dile getiren Müezzinoğlu, şöyle konuştu:

        "Bu ülkenin istikrarı, bu şehrin dinamikleri onlar için önemli. Onların da şehrin dinamiklerine katkı sağlama görevleri ve sorumlulukları var. Bize de düşen, onları gönüllü olarak bu işe sahip çıkmaları için teşvik etmek. Bursaspor'un tarihi geçmişinden bugüne gelişinde çok önemli fedakarlıklar var. Bundan sonraki süreçte de fedakarlıkların artarak devam etmesini sağlayabilmeliyiz ki tarihi geçmişteki çok mutlu olunan başarıları tekrar yakalayabilelim. O nedenle basit adımlarla bugün gönül kapılarını daha güçlü açmasını beklediğimiz sanayici ve iş adamlarının da bu işe katkı sağlamalarını inşallah başarırız."

        Daha sonra Müezzinoğlu, Bursaspor Kulübü'ne bir miktar para bağışında bulundu. Kulüp başkanı Ali Ay ise Müezzinoğlu'na Bursaspor üyelik kartı, Bursaspor atkısı ve bir tablo hediye etti.

        Spor Toto Süper Lig'de gelecek hafta sahasında Galatasaray ile karşılaşacak Bursasporlu futbolcuların antrenmanını izleyen Müezzinoğlu, yeşil-beyazlı oyunculara baklava ikramında bulundu.

        Bakan Müezzinoğlu, Yunuseli Mahallesi'nde 12. Osman Gazi'yi Anma ve Bursa'nın Fethi Şenlikleri kapsamında düzenlenen Rahvan At Koşusu'na ve Çiftehavuzlar Mahallesi'nde Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneğince organize edilen Kutlu Doğum Haftası etkinliğine de katıldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ