Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Rams Başakşehir Abdullah Avcı: "Her maça aynı şekilde hazırlanıyoruz" - Rams Başakşehir Haberleri

        Çırağan Sarayı'nda gerçekleştirilen bir organizasyona katılan Avcı, burada ligdeki mücadeleyle ilgili basın mensuplarının sorularını cevapladı.

        Şampiyonluk yarışıyla ilgili soruya verdiği cevapta, ligde bu hafta Gençlerbirliği'ne karşı önemli bir maça çıkacaklarını hatırlatan Avcı, şunları söyledi:

        "Diğer takımların da maçları var. Şampiyonluk yarışı, Avrupa yarışı ve düşmeme mücadelesi devam ediyor. Biz her maça nasıl hazırlanıyorsak o karşılaşmalara da aynı şekilde hazırlanacağız. İki takım birbirine yaklaşıyor. Biri öne geçiyor, biri arkada kalıyor. Şu an son 4 haftaya girdik ve Beşiktaş 3 puan önde. Herkes birbiriyle konuşuyor, yarış yapıyor ama her hafta maçlar 0-0 ve zor başlıyor. Her maç onlar için de bizim için de öyle başlayacak. Önemli olan ülke futbolunun gelişmesine katkı sağlanması, fair play ruhunun bozulmaması ve dürüstlüğün olması. Bu yarış 19 Mayıs'ta bitecek. 20 Mayıs'ta Avrupa Şampiyonası için hazırlıklar başlayacak. Ondan sonra lig tekrar oynanacak. Bu oyunun biraz keyfini çıkarmak lazım."

        Avrupa kupaları için istikrarlı bir şekilde devam ettiklerini dile getiren Avcı, "Geçen sene ligi dördüncü bitirdik. Şu anda dördüncü durumdayız ve oyun kalitesi sürekli gelişen bir takımız. Avrupa kupalarına her sene bir adım atıyoruz. Geçen sene bir adım attık. Bu sene de bunu gerçekleştirip gruplara çıkmak istiyoruz. Bununla ilgili yoğun bir şekilde çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ