Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un 2. Lig'e yükselmesi - Futbol Haberleri

        Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta geçen hafta deplasmanda Tire 1922'yi 1-0 mağlup ederek, ligin bitimine bir hafta kala Spor Toto 2. Lig'e yükselmeyi garantileyen Büyükşehir Belediye Erzurumspor takımı basın toplantısı düzenledi.

        Havuzbaşı Kent Meydanı'nda düzenlenen basın toplantısında konuşan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, futbolun bir takım oyunu olduğunu başarının da futbolcu takım, teknik heyet ve taraftarın bütünleşmesiyle geleceğini belirtti.

        Sekmen, şu ifadeleri kullandı:

        "Bugün bu coşkuyu hep birlikte kutlayalım ve herkes bundan pay alsın. Herkes bu şampiyonluğa verdiği destek oranında sevinsin ve yeni şampiyonluklara koşalım. Kulüp başkanımız Ali Bey'in başkanlığında heyetimiz, teknik direktörümüz ve futbolcularımız takım halinde yeni takviyeler yaparak 2. Lig'de de ön tarafa doğru koşacağız. Ben ikinci dönemin belli bir aşamasında sporcularımıza, futbolcu kardeşlerimize dedim ki, 'her birinize birer daire vereceğiz.' Bizim lafımız ağzımızdan çıktığı an gerçekleşir, mecliste yaptığımız görüşmeler neticesinde yaptığımız dairelerden birer tane vereceğiz. Analarının ak sütü gibi helal olsun. Buradan bir üst basamağa çıkabilirsek, daha üst bir kalite daire vereceğimizi burada ifade ediyorum. Marifet iltifata tabidir, başarı istiyorsak, ödüllendirmemiz lazım."

        Toplantıda konuşan Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulübü Başkanı Ali Demirhan'da şampiyonluğu şehre yaşatmanın mutluluğu içerisinde olduklarını belirtti. Demirhan, şampiyonluk yolunda kendilerine destek olanlara teşekkür etti.

        Teknik direktör Ahmet Yıldırım ise taraftarın, yöneticilerin kendilerine güvendiğini, bu güveni boşa çıkarmadan şampiyon olduklarını dile getirdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ