Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Şenol Güneş, Torku Konyaspor maçı sonrası konuştu - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Torku Konyaspor'a deplasmanda 2-1 yenildikleri karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

        İlk yarı kötü, ikinci yarı daha iyi oynadıklarını belirten Şenol Güneş, "Konyaspor'u kutluyorum. UEFA'da başarılar diliyorum. Puan anlayışı devam ederse seneye şampiyon adaylarından biri olabilirler. Kazanmak için oynadılar. İlk yarıda biz zihinsel olarak yoktuk. İlk yarıda oynadığımız oyun bize yakışan bir oyun değildi. İkinci yarıda düşüşe geçeriz diye düşünüyordum. Tam tersi oldu, Konyaspor düştü, biz daha iyi kaldık. Hazırlık maçından daha beter maç oynadık. İkinci yarı daha iyi oynadık. Ne olursa olsun kazanmak ve daha iyi oynamak zorundayız. Hedefi yakaladıkça hedef büyültmek zorundayız. Oyunculara diyecek bir şey yok, hepsine sezon için teşekkür ediyoruz. Futbol yerinde durmuyor. Dün yok, hatta bugün de bitti. Yarın için kendini yenilemen gerekiyor. Yenilemezsen yerine ya bir takım ya da oyuncu geliyor. Kenarda bekleyenlerin iyi oynayan oyuncuyu geçmesi gerekiyor. İlk 11'deki isim kötü diye oynamamalı" dedi.

        A Milli Takım'ın EURO2016 şansını hakkında sorulan soruya cevap veren Güneş, "Zor bir grup, inşallah başarılı oluruz. Bu tempoyla ligi taşıyan oyuncularımın verimli olmasını bekliyorum. Gruptan çıkma şansımız var. Gruptan çıkarsak, sonraki elemelerde daha başarılı olacağımızı düşünüyorum."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ