Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Galatasaray Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta? Ziraat Türkiye Kupası finali ne zaman? - Futbol Haberleri

        Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) organizasyonu olan Türkiye Kupası'nda final maçı oynanacak. İki ezeli rakip olan Galatasaray ile Fenerbahçe'nin oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası ne zaman yapılacak? İşte Türkiye Kupası final maçı hakkında detaylar...

        Kupa'nın yarı finalinde Rizespor'u eleyen Galatasaray, Konyaspor karşısında 3-0 kazandığı Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçının rövanşında da Torku Konyaspor'u 2-0 mağlup ederek finale yükselen Fenerbahçe'yle karşılaşacak. İki ezeli rakibin oynayacağı Türkiye Kupası final maçı dev derbiye sahne olacak. Bu sezon Süper Lig'de kötü ilerleyen Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanarak moral bulmak istiyor.

        ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI FİNAL MAÇI NE ZAMAN?

        2015-2016 sezonu Ziraat Türkiye Kupası'nda finale kalan Galatasaray ile Fenerbahçe, kupayı kazanmak için ter dökecek. Galatasaray-Fenerbahçe Türkiye Kupası final maçı 26 Mayıs Perşembe günü saat 21.15'te başlayacak. Antalya Stadyumu'nda oynanacak final maçı ATV kanalından canlı olarak yayınlanacak.

        TÜRKİYE KUPASI FİNALİ BİLETLERİ TÜKENDİ

        Galatasaray ile Fenerbahçe arasında 26 Mayıs 2016 Perşembe günü Antalya Stadyumu'nda saat 21.15'te başlayacak olan 2015-2016 sezonu Ziraat Türkiye Kupası Finali'nin biletleri tükendi.

        Ziraat Türkiye Kupası finali Antalya Stadyumu’nda oynanacak, ikiye bölünecek olan stadyumda Galatasaray taraftarları Doğu ve Kuzey tribününde, Fenerbahçe taraftarları ise Batı ve Güney tribünlerinde yer alacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ