Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Ricardo Quaresma: Yakında görüşmek üzere Türkiye - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, Türkiye'de kazanılan şampiyonluk ve önündeki EURO 2016 turnuvası öncesi Portekiz basınına bir mektup yazdı.

        İşte Ricardo Quaresma'nın mektubu...

        "Merhaba Portekiz, yakında görüşmek üzere Türkiye!

        Porto'dan gri bir havada ayrılmıştım ve İstanbul'a her zaman olduğu gibi içimdeki kazanma isteğiyle gitmiştim. Büyük keyif aldım. Beşiktaşlı taraftarların beni havaalanında karşılamalarını asla unutmayacağım. Ayrıca, beni tüm sezon boyunca nasıl desteklediklerini de. Kolay olmadı ama sezonun sonunda en iyi takım kazandı. İstanbul'a ilk gittiğimde içimdeki istek de bu yöndeydi.

        Beşiktaş'ın ligdeki zaferi tüm takımın bir başarısı. Taraftarlar, antrenörler, oyuncular, herkes zafere inandı. Bu ayrıca benim ailem için de bir zafer. Sürekli benim arkadamda oldular ve ayrıca benim oğlumun da büyük bir zaferi. (Ayrıca, onun büyüyor olmasını izlemekten de çok keyif alıyorum)

        Bu birlikte başaracağımız zaferlerin ilki oldu.

        Şimdi, Avrupa Şampiyonası finallerinde ülkem Portekiz'i temsil etmek için geri döndüm. Ulusal takıma seçilmek benim için büyük bir onur oldu. Yeniden, bu takımın bir parçası olmak, kazanmak için oynamak benim için büyük bir keyif. Umarım, benden beklentileri yerine getirebilirim. Şimdi, Portekiz için kazanmaya başlamadan önce hem saha içinde hem saha dışında takım olma zamanı.

        Herkese çok teşekkürler."

        (Sporx)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ