Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Gençlerbirliği Kulusic ve Skulason Gençlerbirliği'nde kaldı - Futbol Haberleri

        Kırmızı-siyahlı kulübün yönetimi, teknik direktör İbrahim Üzülmez'in raporu doğrultusunda sözleşmesi biten oyuncularla görüşmelere başladı.

        Başkent kulübü yönetimi, öncelikle 8 yıldır Türkiye'de bulunan 30 yaşındaki Ante Kulusic ile görüştü ve mutlu sona ulaştı. Beştepe macerasına 2008-2009 sezonunda Hacettepe formasıyla başlayan, 2 yılın ardından Gençlerbirliği'ne geçen Kulusic'in sözleşmesi bir yıl daha uzatıldı.

        Hırvat defans oyuncusu, 2014-2015 sezonu öncesinde Balıkesirspor’a transfer olmuş, Ege temsilcisinin ligden düşmesinin ardından 2015-16 sezonunun başında yeniden Gençlerbirliği’ne dönmüştü.

        Kırmızı-siyahlı yönetim Kulusic'in ardından İzlandalı Olafur Skulason ile de bir yıl daha takımda kalması konusunda anlaştı.

        İskoç teknik adam Stuart Baxter’ın isteğiyle transfer edilen İzlandalı orta saha oyuncusu, bu sezon 16 maçta 90 dakika forma giydi. Skulason, bu sezon bin 869 dakika görev aldı.

        Başkent ekibinin, sözleşmesi sona eren Angola Djalma Campos'un sözleşmesini de uzatmak istediği ancak tarafların henüz anlaşma sağlayamadığı öğrenildi.

        Kırmızı-siyahlı ekipte Alexander Hleb, Aydın Karabulut, Turgut Doğan Şahin, Hakan Aslantaş, Doğa Kaya, Ferhat Görgülü ve kaleci Ferhat Kaplan’ın sözleşmeleri de 31 Mayıs'ta bitecek.

        KOSOVA'DAN KARDEŞ KULÜP

        Başkent ekibi, UEFA'nın bu yıl üyeliğe kabul ettiği Kosova'nın Süper Lig ekibi Liria Prizen takımıyla kardeş kulüp oldu.

        Liria Prizren ile protokolün imzalandığı törene kulüp başkan vekili Niyazi Akdaş, genel sekreter Sinan Gürsoy ve idari işlerden sorumlu asbaşkan Arif Ölmez ile Kosova kulübünün yöneticileri katıldı.

        Niyazi Akdaş, törende Liria Kulübü Başkanı Mirsad Çollaku'ya Gençlerbirliği forması hediye etti. Başkan Çollaku da İlhan Cavcav adına hazırlanan formayı Akdaş'a verdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ