Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Fikret Orman'dan şampiyonluk yazısı - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Spor Toto Süper Lig 2015/2016 sezonunun şampiyon olarak tamamlamamalarının ardından bir yazı yazdı. Sabah'ta yayınlanan metin şöyle:

        "Değerli Beşiktaşlılar,

        Türkiye Cumhuriyeti'nin en güçlü ve köklü sivil toplum örgütlerinden biri olan 1903 doğumlu, 113 yaşındaki ulu çınar Beşiktaş için 2016 özel bir yıl oldu. Tarih kitapları ilerde bu yılı Beşiktaş'ın yükseliş sürecindeki dönüm noktalarından biri olarak yazacak, nesiller bu yeni yükselişe tanıklık edecek, Beşiktaşlılar keyifle yaşayacak… 2016'yı yaşarken… Gururluyuz; çünkü Beşiktaş'ın geçmişine, büyüklüğüne yakışır, geleceğine maddi ve manevi güç ve değerler katıp ışık tutacak Vodafone Arena gibi kalıcı değerler ürettik.

        'HAK ETTİ' ALKIŞLARI ARASINDA..."

        Mutluyuz; çünkü 2009'dan bu yana hasret kaldığımız, geçen yıl kılpayı kaçırdığımız şampiyonluğa bu yıl bütün ülkenin "Hak etti" alkışları arasında ulaştık. Ve bunu her daim yanımızda olan taraftarımıza yeni stadımızda omuz omuza yaşadık.

        "ŞEREFİYLE OYNAYARAK, HAKKIYLA KAZANARAK"

        Huzurluyuz; Balkan, Çanakkale Savaşları'nda verdiğimiz şehitlerimizin emanetini, şimdiye kadar hizmet eden bizden önceki Beşiktaşlıların verdiği bayrağı "Şerefiyle oynayarak, Hakkıyla kazanarak" layıkıyla taşıdık..

        "HÜZÜNLÜYÜZ, ÇÜNKÜ..."

        Hüzünlüyüz; çünkü Süleyman Seba, Şevket Yorulmaz, Ali İhsan Karayiğit, babam Abdulkadir Orman gibi ismini burada yazsam sayfalara sığmayacak Beşiktaş'a hizmet etmiş isimleri, stat inşaatında vefat eden kardeşimizi Dolmabahçe' deki yeni evimiz Vodafone Arena'da misafir edemedik..

        "DÜNYA KULÜBÜ HEDEFİ VE..."

        Umutluyuz; çünkü uzun yıllar modern bir stattan ve bu yüzden rakiplerimizden totalde yaklaşık 500 milyon dolara yaklaşan gelir farkına son veriyoruz. Az parayla çok iş yapma ve başarma becerisine ulaştığımız ve yeniden dizayn ettiğimiz stat, sponsorluk, kira ve marketing gelirlerini artırdık.. Dünya Kulübü hedefi ve yolunda onlarca yeni tesis ve proje hazırladık.

        "BEŞİKTAŞ İÇİN 'GÜNEŞ'Lİ GÜNLER GELDİ"

        Eminiz; çünkü Türk futbolunun en eski ve lokomotif kulüplerinden biri olarak kutup yıldızı olmaya devam edecek.

        Beşiktaş için GÜNEŞli günler geldi… FEDA ile CEFA ile.. Allah'ın izniyle de öyle devam edecek..

        "HERKES İÇİN ADALET"

        Gururluyuz; çünkü "ŞEREFinle oyna, HAKKInla kazan…" diyen taraftara "Herkes için adalet" diyen bir camiaya ve duruşa sahibiz… Siyahın beyazı, gecenin gündüzü tamamladığı ve anlamlandırdığı gibi rakiplerimizin varlığı ve rekabetinden mutluluk duyuyoruz. Onların gücünün artması ve zorlu bir rakip olmasından rahatsızlık duyan bir BEŞİKTAŞ değil, aksine varlıklarından keyif alan bir BEŞİKTAŞ'ız.. Bu yüzden gittiğimiz her deplasmanda saygı duyuyor, seviliyor ve takdir ediliyoruz.

        "BAŞARILARIN PEŞİNDE KOŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

        Çünkü; bundan sonra da büyük hedeflerin peşinde koşarken, mütevazı duruşumuzu bozmayacağız. Adalet diyerek, centilmence yarışarak ve hak edilmiş başarıların peşinde koşmaya devam edeceğiz.

        "BEŞİKTAŞ, TÜRKİYE'DİR"

        İddialıyız; çünkü Beşiktaş Türkiye'dir.

        Beşiktaş Türkiye Cumhuriyeti'dir. Sadece armamızda değil kalbimizde taşıdığımız ay yıldızı en yükseğe çıkarmak ve dalgalandırmak temel gayemiz. Yakın gelecekte UEFA, Şampiyonlar Ligi kazanma hedefini koyduk.

        Kararlıyız; çünkü yüreğimizde inanç, arkamızda milyonlarca Beşiktaşlının desteğini, gücünü hissediyor, biliyor ve hissediyoruz."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ