Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Günün transfer iddiaları (23.05.2016) Luis Nani Fenerbahçe'den ayrılıyor mu? Galatasaray'dan transfer harekatı - Futbol Haberleri
        1

        CORDOBA, BEŞİKTAŞ'A DÖNÜYOR
        Beşiktaş yönetimi, sözleşmesi sezon sonunda biten kaleci antrenörü Jose Sambade'nin yerine Oscar Cordoba'nın kapısını çaldığı ortaya çıktı. Kolombiyalı'nın Kartal'a olumlu yanıt vermesi bekleniyor. (Fanatik)

        2

        FENERBAHÇE'DE AGGER İKİLEMİ
        Danimarkalı stoper Daniel Agger, Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira'nın teknik heyeti tarafından yakın takibe alındı. Potansiyel olarak takıma uygun olduğunu belirtilen Agger'in tek sıkıntısı olarak yaşadığı adale problemleri gösterildi. Portekizli hocanın buna rağmen Agger'in kadroya alınmasına onay verdiği, alternatif olarak her zaman elinde bulunmasını isteyeceği türden bir stoper olduğunu ifade ettiği kaydedildi. (Sabah)

        3

        GALATASARAY'DAN RODALLEGA İÇİN TAKAS TEKLİFİ
        Galatasaray, Hugo Rodallega'yı transfer etmek için Akhisar Belediyespor'a iki oyuncusunu önerdi. 3.5 milyon Euro istenen Rodallega için Akhisar'ın hocası Cihat Arslan, Donk ve Carole'u takas etmeye sıcak bakıyor. (Takvim)

        4

        TRABZON, ATTAMAH'I BİTİRDİ
        Trabzonspor'un Adana Demirspor forması giyen Joseph Attamah ile 4 yıllık anlaşmaya vardığı öne sürüldü. (Trabzon Ajans)

        5

        DEMBA BA GERİ DÖNEBİLİR
        Senegal'in Setal Radyosu, Demba Ba'nın Beşiktaş'taki ortamı özlediğini iddia edip Siyah-Beyazlı formayı bu kez kiralık olarak giyebileceğini duyurdu. (Fotomaç)

        6

        FENERBAHÇE, KJAER İÇİN TEKLİF BEKLİYOR
        UEFA’nın getirdiği transfer kısıtlaması sonrası Fenerbahçe'de gözler, teklif gelen oyunculara çevrildi. Bunlardan biri olan Simon Kjaer için Chelsea’ye, “Teklifini yap” mesajı gönderilecek. (Fanatik)

        7

        GALATASARAY'A BİR GURBETÇİ DAHA
        Galatasaray, Bundesliga 2'de mücadele eden 1860 Münih'te oynayan gurbetçi Sertan Yeğenoğlu için görüşmelere başladı. 1.90 boyunda ve 21 yaşındaki Sertan, Sinan Gümüş gibi scout ekibi tarafından bulundu. (Takvim)

        8

        TRABZON'DAN PORTAKAL HAMLESİ
        Trabzonspor, Premier Lig'de küme düşen Newcastle'ın yıldız oyuncusu Siem de Jong'u kadrosuna katmak istiyor. Hollandalı oyuncunun menajeriyle görüşen Karadeniz ekibi, maliyetin düşmesi durumunda resmi teklfi yapacak. (Sabah)

        9

        ROBBEN'DE İKİNCİ PERDE
        Beşiktaş, Arjen Robben transferi konusunda gaza bastı. Yönetim; Almanya Kupası finali sonrasında sezonu tamamlayan Hollandalı futbolcuyla ikinci kez görüşüp yıldız ismi Kartal yapmayı planlıyor. (Fanatik)

        10

        FENERBAHÇE'DE GÖKHAN GÖNÜL KRİZİ
        Sözleşmesi sezon sonu biten Gökhan Gönül, Fenerbahçe'den yeni kontrat için ekstra 1 milyon Euro imza parası istedi. Yöneticiler ise "Kendi oyuncumuza bonservis mi ödeyeceğiz?" diyerek bu talebi geri çevirdi. (Sabah)

        11

        SABRİ'YE KAPTANLIK TEKLİFİ
        Galatasaray'da, Florya'nın yeni patronu Levent Nazifoğlu kolları sıvadı. Nazifoğlu takımda kalmasını istediği Sabri Sarıoğlu'na iki yıllık sözleşme ve Selçuk İnan'dan sonra ikinci kaptanlık teklif etti. İngiliz ekibi Sheffield Wednesday ile anlaşan Sabri ise bu teklife henüz yanıt vermedi. (Fotomaç)

        12

        AATIF TRABZON YOLUNDA
        Trabzonspor, Süper Lig'den küme düşen Sivasspor'un yıldızı Aatif Chahechouhe ile anlaştı. Başkan Muharrem Usta’nın teklifini Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz’a yaptığı öğrenildi. Bu konuda Sivasspor cephesinin hafta içinde yanıtını Trabzonspor’a bildireceği öğrenildi. Yanal’ın da görüştüğü Aatif ise kulüplerin final görüşmesinden çıkacak sonucu bekliyor. (Fanatik)

        13

        BEŞİKTAŞ'IN KALECİ ADAYLARI...
        Ocak ayında Denis Boyko'yu kadrosuna katsa da beklenen verimi alamayan Beşiktaş, yeniden kaleci arayışlarına başladı. Listenin başında Real Madrid'in yedek kalecisi Kiko Casilla yer alıyor. Diğer kaleci adayları ise Monaco'dan Subasic, Valencia'dan Matthew Ryan, Juventus'tan Neto, Zenit'ten Yuri Lodygin ve Villarreal'den Areola... (Takvim)

        14

        NANI AYRILIYOR
        Fenerbahçe'nin Portekizli yıldızı Luis Nani vedaya hazırlanıyor. Devre arası Çin'den aldığı astronomik teklif sebebiyle kafası karışan ancak takımda kalan yıldız oyuncu sezon sonu bu fırsatı değerlendirme kararı aldı. (Milliyet)

        15

        BEŞİKTAŞ'IN SKRTEL PAZARLIĞI SÜRÜYOR
        Beşiktaş yönetimi, Liverpool’un Slovak savunma oyuncusu Martin Skrtel için harekete geçti. 1,91’lik stoper için temaslarda bulunduklarını doğrulayan Beşiktaşlı yönetici Metin Albayrak, İngiliz ekibiyle pazarlıkların sürdüğünü söyledi. (Fanatik)

        16

        TRABZON, KAMINSKI İLE ANLAŞTI
        Polonya'nın Przeglad Sportowy gazetesi, Trabzonspor'un Lech Poznan ile sözleşmesi biten 24 yaşındaki Marcin Kaminski ile anlaşmaya vardığını duyurdu. 1.92 boyundaki sol ayaklı stoperin Trabzonspor'da bir dönem forma giyen Glowacki tarafından önerildiği de gündeme getirildi. (Fotospor)

        17

        FENERBAHÇE'DEN YILIN BOMBASI: YUNUS MALLI
        Fenerbahçe'de Başkan Aziz Yıldırım, Nani, van Persie, Diego gibi isimlerin takımdan ayrılması durumunda transferde yerli oyunculara yüklenecek. Başkan'ın ilk hedefi ise Fatih Terim'in yeni gözdesi Yunus Mallı... Diego'nun bu sezondan kalan 1 milyon Euro ve gelecek yıl cebine koyacağı 3.5 milyon Euro'luk yıllık kazancını bırakıp ayrılmayı kabul etmesi durumunda Yıldırım'ın, bu rakamı Mainz'a Yunus'un bonservisine karşılık önermeyi düşündüğü gelen bilgiler arasında... (Fotospor)

        18

        TRABZON'DA ÇİFTE AYRILIK
        Trabzonspor’da teknik direktör Ersun Yanal’ın yeni sezonda kadroda düşünmediği isimler arasında yer alan Douglas ve Aykut Demir’in menajerleri aracılığıyla takım arayışlarına başladığı öğrenildi. Her 2 futbolcu için de Bordo-Mavililer’in tekliflere gerekli kolaylığı sağlayacağı belirtildi. Aykut ve Douglas’ın ayrılmasından sonra Uğur Demirok kiralıktan dönse bile takıma bir stoperin daha alınması mecburi olacak. (Fanatik)

        19

        RAPAIC'TEN FENER'E CORIC ÖNERİSİ
        Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Milan Rapaic, sarı-lacivertli kulübe Dinamo Zagreb’in 19 yaşındaki genç yıldızı Ante Coric’i önerdi. Kulübüyle 2020’ye dek sözleşmesi olan Coric’in Dinamo Zagreb’den ayrılmak istediği, Asbaşkan Ali Yıldırım ile görüşen eski futbolcusu Milan Rapaic tarafından bildirildi. (AMK)

        20

        TAVARES TRABZON'A
        Portekiz basını, 1. lig ekibi Estoril ile sözleşmesi sona eren 28 yaşındaki Yohan Tavares’in bordo-mavili takıma imza atacağını iddia etti. Geçen sezon 35 maça çıkan Tavares’i, Sheffield Wednesday takımını çalıştıran Beşiktaş’ın eski teknik direktörü Carlos Carvajal de istiyor. (AMK)

        21

        JUAN JESUS GÜNDEMDE
        Beşiktaş, yeni sezon transferleri için önceliği savunmaya verecek. Teknik Direktör Şenol Güneş’in 2 stoper takviyesi istemesinin ardından arayışlara başlayan yönetim, Inter forması giyen Brezilyalı savunmacı Juan Jesus’u takibe aldı. (AMK)

        22

        AVDIJAJ BEŞİKTAŞ İÇİN İSTANBUL'DA
        Beşiktaş, bonservisi Schalke 04'te bulunan genç yetenek Donis Avdijaj'ı İstanbul'a getirdi. Futbolcunun menajeri ile görüşmeler sürüyor. Hem forvet arkası hem de sol kanatta görev yapabilen Alman futbolcu, son vuruşlardaki yeteneği ile dikkat çekiyor. (AMK)

        23

        GALATASARAY'A SENEGALLİ GOLCÜ
        Galatasaray dört koldan transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılılar, golcü arayışlarında rotayı Fransa’ya çevirdi. Yönetim, bonservisi 2017 Haziran ayına kadar Sochaux kulübünde olan Famara Diedhiou’ya teklif yaptı. Senegalli oyuncu, “Gelirim ama kulübümü ikna edin” deyince gözler Sochaux’ya çevrildi. (AMK)

        24

        BOYKO EVERTON'A...
        Beşiktaş'ta bekleneni veremeyen Denys Boyko, hem Güneş hem de Orman'la yaptığı görüşmede ayrılmak istediğini söyledi. Boyko için Euro 2016'yı bekleyen Beşiktaş'ın aynı zamanda menajerler aracılığıyla Everton'la da görüşme halinde olduğu bildirildi. (Fotospor)

        25

        FENERBAHÇE'DE AMBROSE TEHLİKESİ
        Yeni sezonda defansın göbeğinde Kjaer'in yanına, Bruno Alves'in yerine bir stoper arayan Fenerbahçe için Efe Ambrose ismi iddia edilmişti. Ancak Nijeryalı stoper Fenerbahçe için büyük bir risk teşkil ediyor. Sebebi ise Nijeryalı oyuncunun tam bir saatli bomba olması... Göz göre göre hata yapan Ambrose, gol yediriyor ve adeta takımını oyundan düşürüyor. (Fanatik)

        26

        TRABZON GURBETÇİLERİN PEŞİNDE
        Trabzonspor'da yeni sezon yapılanması konusunda Beşiktaş örnek alınıyor. Bu yüzden öncelikli hedefler gurbetçi yıldızlar... Bordo-Mavililer'de orta sahaya Özer Hurmacı'nın yerine Tolga Ciğerci (Hertha), sol kanada Kenan Karaman (Hannover) veya Sercan Sararer (Düsseldorf), sağ kanada ise Onur Bulut (Bochum) ilk adaylar olarak öne çıkmış durumda... (Fotospor)

        27

        BOYKO'NUN YERİNE OSPINA
        Savunmaya takviye yapacak olan Beşiktaş'ta kale için de tanıdık bir isim tekrar gündeme geldi. Siyah-beyazlıların, David Ospina için kulübü Arsenal'la tekrar masaya oturacağı dile getirildi. Boyko'yu satabileceği en iyi rakama elden çıkarmak isteyen siyah-beyazlı yönetim buradan gelecek rakamla İngiliz ekibinde yedek kalmaktan sıkılan Kolombiyalı kaleciyi almayı planlıyor. (Fotomaç)

        28

        ARBELOA FENERBAHÇE'YE
        UEFA’yla yapılan anlaşma sonrası bonservisi elindeki isimlere yönelen sarı-lacivertli yönetimin 33 yaşındaki Real Madrid'li Alvaro Arbeloa ile temas kurduğu öğrenildi. Kanarya’nın transferdeki rakipleri Panathinaikos ve Shanghai Shenhua... (Fotomaç)

        29

        DIEGO'NUN ROTASI ANTALYA
        Fenerbahçe'de ayrılık hazırlıkları yapan Diego, ülkesinden beklediği teklifleri alamadı. Kanarya'da 3.5 milyon euro kazanan Brezilyalı maestro, yüzde 35 indirim yapmasına rağmen Palmeiras ve Santos'un teklifleri beklentilerini karşılamadı. Diego'ya daha önceden ilgisi bilinen Antalya'da ise başkan Gültekin Gencer'in yakın çevresine Diego'yla anlaştıklarını söylediği öğrenildi. (Fotomaç)

        30

        BURSASPOR, TRABZONLU SEFA'YI İSTİYOR
        Akhisar Belediyespor’dan Merter ve İsmail Konuk’u kadrosuna katarak transfere hızlı bir giriş yapan Bursaspor üçüncü bombasını Trabzonspor’dan patlatmak istiyor. Hedefteki isim Sefa Yılmaz. Bordo-Mavililer’in 3 milyon TL ödeme yaparak serbest kalmasını engellediği 26 yaşındaki futbolcu için görüşmelerin başladığı öğrenildi. Yeşil-Beyazlı yönetim, Sefa’yı 1 milyon Euro bonservisle takıma kazandırmayı planlıyor. Tarafların bu transferde sıkı bir pazarlığa girmesi bekleniyor. (Fanatik)

        31

        KARCEMARSKAS SAVAŞI
        Antalyaspor’un 1 milyon Euro’ya prensipte anlaştığı başarılı eldiven imzayı atıyordu ki devreye bir diğer Süper Lig ekibi Osmanlı girdi. Avrupa’ya gidecek olan Başkent ekibinin rakamı 1.1 milyon Euro’ya çıkardığı ve transferi bitirmek üzere olduğu gelen haberler arasında. Karce’nin de Osmanlı’ya sıcak baktığı konuşuluyor. (Fanatik)

        32

        DJALMA, SİVAS'A GİDİYOR
        11 sezon aradan sonra Süper Lig’e veda eden Sivasspor, küme düşmesi kesinleşmeden önce Gençlerbirliği’nin yıldızı Djalma’yı transfer etmek için görüşmelere başlamıştı. Sezonu 7 gol, 8 asistle tamamlayan ve sözleşmesi sona eren Angolalı futbolcu Yiğidolar’a söz vermişti. Takım küme düşünce bu transferin suya düşmesi bekleniyordu. Ancak Djalma’nın, Sivassporlu yöneticilere, “Sorun değil, ben Sivasspor’da oynarım” diyerek sözünü tuttu. Mecnun Otyakmaz’ın yeniden başkan seçilmesi durumunda Djalma önümüzdeki sezon Yiğidolar’da forma giyecek. (Fanatik)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ