Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Almanya Çeyrek finalistler belli oldu! - Futbol Haberleri

        Bayern Münih, deplasmanda VFB Stuttgart'ı 5-1'lik skorla yenerek bir üst tura çıktı. Milli futbolcu Hamit Altıntop, karşılaşmanın 59. dakikada Bastian Schweinsteiger'in yerine oyuna girerken, VfB Stuttgart'a oynayan Yıldıray Baştürk 58 dakika boyunca oyunda kaldı.

        Bayern Münih'in gollerini 14. ve 55. dakikada Schweinsteiger, 16. dakikada Franck Ribery, 43. dakikada Luca Toni ve 59. dakikada Ze Roberto atarken, Türk kökenli Alman milli takımı oyuncusu Serdar Taşçı'nin da formasını giydiği VfB Stuttgart'ın tek golünü 84. dakikada Mario Gomez kaydetti.

        Ribery'nin bir penaltı kaçırdığı maçta, Yıldıray 51. dakikada, Hamit de 62. dakikada sarı kart gördü.

        Hamit'in ikiz kardeşi Halil'in forma giydiği FC Schalke 04 de, deplasmanda FC Carl Zeiss Jena'yı 4-1 yenerek çeyrek finale adını yazdırdı.

        Karşılaşmaya ilk onbirde başlayan ve 77 dakika oyunda kalan Halil, maçın 57. dakikasında sarı kart gördü.

        Hamburg, TSV 1860 Münih'i 3-1 yendi ve bir üst tura çıktı. Hamburg'un gollerinin üçünü de İvica Olic atarken, TSV 1860'ın tek golünü Daniel Bierofka kaydetti.

        FSV Mainz 05 de, deplasmanda SC Freiburg'u 3-1 yenerek çeyrek finale yükseldi.

        Almanya Kupası'nda, bugün Bayer Leverkusen-Energie Cottbus, Borussia Dortmund-Werder Bremen, Karlsruher SC-SV Wehen ve VfL Wolfsburg-Hansa Rostock karşılaşmaları oynanacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ