Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Vitor Pereira derbide aynı sistemi kullanacak - Futbol Haberleri

        HABERTÜRK SPOR

        Teknik direktör Vitor Pereira, Galatasaray’la oynanacak kupa finalinde sistemde değişiklik yapmayacak. Portekizli teknik adam, son haftalarda düzenli olarak kullandığı dizilişi derbide de sahaya sürmeye hazırlanıyor. Nani ile Robin van Persie’yi ileri uçta oynatmayı planlayan Pereira, stoperlerde ise Kjaer’in yanında Bruno Alves’i oynatıp oynatmama konusunda kararsızlık yaşıyor. Kalede ise Volkan Demirel, ameliyat olduğu için Fabiano forma giyecek.

        YOLCULUK YARIN

        Şampiyonluğu Beşiktaş’ı kaptıran ve Türkiye Kupası’na odaklanan F.Bahçe, final maçı için yarın Antalya’ya gidecek. Sarı- Lacivertli kafile 11.00’de Can Bartu Tesisleri’nde yapılacak idmandan sonra saat 16.00’da Sabiha Gökçen’den özel uçakla Antalya’ya hareket edecek. Aynı gün saat 18.30’da iki takımın teknik direktörleri ve kaptanları basın toplantısı yapacak. Öte yandan Kanarya, bu maçın hazırlıklarını dün yaptığı idmanla sürdürdü.

        FAVORİ KANARYA

        İddaa risk yönetimi, Ziraat Türkiye Kupası finalinin oranlarını açıkladı. Zorlu 90 dakikada favori gösterilen F.Bahçe’nin kazanmasına 1.75 verildi. Avrupa kupalarına katılım hakkı kazanabilmek için tek seçeneği kupa olan G.Saray’ın galibiyetinin oranı ise 3.00 olarak açıklandı. Dev finalin berabere bitme ihtimali için de 3.30 oran belirlendi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ