Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray - Fenerbahçe derbisini Mete Kalkavan yönetecek - Futbol Haberleri

        Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Antalya Stadyumu'nda 26 Mayıs 2016 Perşembe günü saat 21.15'te oynanacak 2015-2016 Ziraat Türkiye Kupası Finali'ni Mete Kalkavan yönetecek.

        Müsabakada Mete Kalkavan'ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Esat Sancaktar yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Serkan Çınar olacak.

        KARİYERİNDE İLK KEZ...

        TFF'nin profesyonel hakemlerinden biri olan Mete Kalkavan, kariyerinde ilk kez bir kupa finalinde düdük çalacak. Kalkavan, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında en son oynanan maç olan, 13 Nisan 2016 tarihindeki Spor Toto Süper Lig müsabakasını yönetmiş ve 90 dakika golsüz sona ermişti.

        Bu maç dışında, Galatasaray, Mete Kalkavan'ın yönettiği 8 lig, 3 kupa olmak üzere 11 maçtan 7 galibiyet, 2 beraberlik, 2 de yenilgiyle ayrılırken, attığı 23 gole karşılık kalesinde 8 gol gördü. Fenerbahçe ise berabere biten Galatasaray derbisi dışında Mete Kalkavan yönetiminde 10 lig maçına çıktı. Sarı-lacivertliler bu maçlardan 6 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgiyle ayrılırken, attığı 18 gole karşılık kalesinde 8 gol gördü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ