Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İngiltere Mourinho mahkemeye çıkacak - Futbol Haberleri

        Premier Lig takımlarından Manchester United'ın başına geçmesi beklenen Jose Mourinho, 6 Haziran'da Eva Carniero arasında olan dava için mahkemeye çıkacak.

        İngiliz basınında uzun süre tartışılan konu, Carniero'nun, kendisine Mourinho'nun yolladığını iddia ettiği telefon mesajlarını ve e-maillerini mahkemede ortaya çıkarınca tekrar alevleneceğe benziyor. Mahkemenin Mourinho'yu suçlu bulabileceği belirtilirken Carniero, Mourinho'nun kendisinden kamu önünde özür dilemesini bekliyor.

        Mourinho ve Carniero arasındaki tartışmalara yol açan olay ise geçen sezon Chelsea'nin Swansea City ile oynadığı lig açılış maçında meydana gelmişti. Courtois'in kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalan Chelsea'de bir pozisyon sonrası Hazard sakatlanınca Carniero, Hazard'ı sahanın dışında tedaviye aldı ve takımı sahada 9 kişi kalan Mourinho pozisyon sonrası çok sinirlenmişti. Portekizli teknik adam maçtan sonra yaptığı açıklamada, ''Eğer bir futbol takımının parçasıysanız, sadece işinizi değil oyunu da bilmek zorundasınız. Doktor veya sekreter olmanız bir şeyi değiştirmez.'' diye açıklama yapmış ve maçtan sonra Carniero'nun kulüpteki sorumlulukları azaltılmıştı. Daha sonra kulüpteki görevinden ayrılan Carniero, Mourinho'ya bu olay yüzünden dava açtı.

        (Sporx)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ