Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İngiltere Vardy'nin serbest kalması bedeli 26 milyon Euro - Futbol Haberleri

        İngiltere Premier Ligi takımlarından Leicester City'nin bu sezonki şampiyonluğunda kilit rol oynayan Jamie Vardy'nin Şubat ayında imzaladığı kontratta Şampiyonlar Ligi takımlarına €30m karşılığında transfer olabilir maddesi konulduğu ortaya çıktı.

        Sezon başında gösterdiği performansla herkesi etkileyen ve Şubat ayında imzaladığı yeni sözleşmeyle haftalık €52.000 kazandığı maaşını iki katına çıkaran İngiliz yıldız daha önce Leicester City'de oynamaktan çok mutlu olduğunu ve kulübünde kalmak istediğini söylese de kontratındaki bu madde Premier Lig'in dev kulüplerini harekete geçirdi.

        Vardy'nin yanında Mahrez ve Kante'nin de kontratlarında serbest kalma maddeleri olduğu ortaya çıkınca kulüp hemen harekete geçti. Kulubün başkanı Srivaddhanaprabha, takımın bu sezon Şampiyonlar Ligi'ne kalmasıyla çok büyük gelir getirdiğini ve sözleşmesinde serbest kalma maddesi bulunan Vardy, Mahrez ve Kante gibi yıldız oyuncularla tekrar sözleşme yenileyerek serbest kalma maddelerini kaldırmayı düşündüklerini belirtti.

        Srivaddhanaprabha, takımın İtalyon hocası Claudio Ranieri'nin de isteğiyle takımın kemik kadrosunu korumayı öncelik olarak belirlediklerini ve takıma katacakları yıldız oyuncularla önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde iddialı bir takım yaratmak istediğini ifade etti.

        (Sporx)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ