Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Coredon Alanyaspor Alanyaspor-Adana Demirspor maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Alanya-ADS bilet fiyatları - Coredon Alanyaspor Haberleri

        PTT 1.Lig'de Süper Lig'e çıkacak olan son takım belli oluyor. Süper Lig'de en son 1994/1995 sezonunda oynama fırsatı bulan Adana Demirspor, eski ihtişamına dönmek istiyor. 2014/2015 sezonu itibariyle çıkışına başlayan Alanyaspor ise tarihindeki ilk Süper Lig deneyiminin peşinde.

        ALANYASPOR-ADANA DEMİRSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

        PTT 1.Lig Play-Offfinalkarşılaşması kapsamında oynanacak Alanyaspor-Adana Demirspormaçı 27 Mayıs Cumagünü, saat 19:00'da, TRT Sporkanalından canlı izlenebilecek. Karşılaşma Konya Torku Arena Stadyumunda oynanacak.

        ALANYASPOR-ADANA DEMİRSPOR MAÇ BİLETİ FİYATLARI

        Kategori Bilet Fiyatı
        Multigroup Alanyaspor 1. Kategori 35,00 TL
        Multigroup Alanyaspor 2. Kategori 15,00 TL
        Adana Demirspor 1. Kategori 35,00 TL
        Adana Demirspor 2. Kategori 15,00 TL

        MAÇ ÖNCESİ TAKIM İSTATİSTİKLERİ

        Daha önce 22 kez karşılaşan Adana Demir ile Alanya, aralarındaki 6maçı beraberlikle tamamladı. 10 karşılaşma Adana Demirspor galibiyetiyle tamamlanırken, 6 karşılaşma Alanyaspor üstünlüğüyle noktalandı.

        İki takım aralarında oynadıkları son iki maçı beraberlikle kapattı. (1-1, 2-2)Bu iki karşılaşmada da Adana Demirsporun gollerini atan oyuncu Pote oldu.

        PTT 1.Lig'de Adana Demirspor'un ve ligin en golcü oyuncusu 20 golle Pote olurken, Alanyaspor'un en golcü oyuncusu ise 13 golle Jonathan Ayıte olarak listelenmiş.

        YILMAZ VURAL: IKI ADANA TAKIMI SÜPER LIG’DE OYNASIN

        Adanaspor’dan sonra Adana Demirspor da Süper Lig vizesini almayı hedefliyor... Mavi-Lacivertliler’in tecrübeli hocası Yılmaz Vural, 21 yıllık hasreti bitirmek istediklerini belirterek, “Süper Lig özlemimizin yarısını giderdik. Bir yarısı kaldı. Kafamda Konya var. Benim hayalim Adana’da iki takımın Süper Lig’de oynaması ve bu kentin tanıtımına, ekonomisine katkısıdır. Umarım bunu başarırız. Başaramazsak da Adanaspor zaten Süper Lig’de, biz de yanında olursak ne güzel olur” dedi.

        HÜSEYIN KALPAR: FINALE KALMAMIZ GEREKIYORDU

        Multigroup Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, Süper Lig’e çıkmak istediklerini söyledi... Kalpar, “Oyuncularımı kutluyorum. Finale kalmamız gerekiyordu. Normal sezonu 61 puan toplayarak 2. sırada bitiremediğimiz için bizde sıkıntı yaratmıştı. Şimdi finaldeyiz. Hata yapmadan önümüzdeki maçı kazanarak hak etmiş olduğumuz Süper Lig’i yakalamak istiyoruz. İnşallah bunu gerçekleştiririz” dedi.

        TURİZMCİLERDEN ALANYASPOR'A DESTEK

        Multigroup Alanyaspor'un Adana Demirspor ile oynayacağı play-off final maçında turizmciler tam kadro katılacak.

        Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) ve Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) Yönetim Kurulu üyeleri düzenledikleri toplantılarda Multigroup Alanyaspor'un Spor Toto Süper Lig'e katılabilmesi için çıkacağı son maçında tam kadro tribünde olma kararı aldı. Alanyaspor'un Süper Lig'e çıkarak şehre önemli katkılar sağlayacağını söyleyen ALTİD Başkanı Burhan Sili, "Gücümüz yettiğince maddi manevi her anlamda Alanyaspor'umuza destek veriyoruz. Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş gibi büyük kulüplerin yer aldığı Süper Lig'de Multigroup Alanyaspor'un da yer alması aynı zamanda spor turizmiyle anılan Alanya markasına büyük katkı yapacak. Alanya turizmcileri olarak futbol kulübümüzün her zaman yanındayız" dedi.

        Sporla yapılan tanıtımın diğer yöntemlere göre daha kalıcı olduğunu dile getiren ALTAV Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu da "Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş gibi devlerin statlarında yapılan maçları TV üzerinden dünya takip edecek" dedi.

        Multigroup Alanyaspor-Adana Demirspor maçı 27 Mayıs Cuma günü Konya'da oynanacak

        AHMET ŞAN: HAK EDEN KAZANSIN

        Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Torku Konyaspor'un kulüp başkanı Ahmet Şan, PTT 1. Lig play-off finalinde Multigroup Alanyaspor ile Adana Demirspor arasında Konya'da oynanacak karşılaşmada hak edenin kazanmasını temenni ettiklerini kaydetti.

        Şan, kulübün internet sitesinden yaptığı açıklamada, PTT 1. Lig play-off finalinin Türk futbolunda son iki sezondur fair-play'e örnek gösterilen "Hoşgörü şehri" Konya'da ve Büyükşehir Belediye Stadı'nda oynanacak olmasının her iki takım için büyük bir şans olduğunu belirtti.

        Her iki takım taraftarlarından, milli takıma ev sahipliği yapan stadı, kendi evleri gibi koruyup-kollamalarını, sevinç veya üzüntülerini stada zarar vermeden sadece tezahüratla ifade etmelerini isteyen Şan, "Hak edenin kazanmasını temenni etmekteyiz. Kazanmanın sportif bir başarı, kaybetmenin ise dünyanın sonunun olmadığını tekrar hatırlatır, taraflara daha nice başarılar dileriz." ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ