Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Diğer Beşiktaş ve Galatasaray'ın U10 takımları örnek oldu - Futbol Haberleri

        HABERTÜRK SPOR

        G.Saray ile Beşiktaş’ın U10 takımları, çocuklardan çok şey öğrenmemiz gerektiğini bir kez daha çok net bir şekilde ortaya koydu...

        Fransa’nın Lyon kentinde düzenlenen ve U10 takımlarının yer aldığı Rhodia Cup isimli bir turnuvaya katılan ezeli rekabet yaşayan Sarı-Kırmızılı ve Siyah-Beyazlı takımın minikleri, kendi mücadeleleri bittikten saha kenarından birbirlerinin diğer takımlarla olan maçlarını izleyip tezahüratlarla destek oldu.

        Önce bir diğer Türk takımı G.Saray’ın maçını izleyen Beşiktaş U10 Takımı’nın oyuncuları, minik arkadaşlarının karşılaşmasında büyük heyecan yaşadı ve destek oldu. Ardından ise Sarı-Kırmızılılar, Beşiktaş’ın farklı bir takımla oynadığı karşılaşmayı izledi.

        Tıpkı Beşiktaşlı çocukların yaptığı gibi G.Saraylılar da Siyah-Beyazlılar’ın tezahüratlarını söyleyerek Beşiktaş’a destek verdi. Sporun, ‘dostluk’ ve ‘kardeşlik’ olduğunu hatırlatan G.Saraylı ve Beşiktaşlı miniklerin örnek olan bu müthiş görüntüsü, büyük alkış aldı. İki takımın karşılaşmasında ise Beşiktaş U10 Takımı, Sarı-Kırmızılılar’ı 6-0 yendi.

        ‘ONLARDAN ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR’

        Beşiktaşlı ve G.Saraylılar’ın bu olağanüstü görüntüsü, sosyal medyada kısa sürede yayıldı ve binlerce kez paylaşıldı. Bazı kullanıcılar, “Bu kardeşlerimizden öğrenecek çok şey var. Helal olsun size” şeklinde yorumlar yaptı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ