Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Günün transfer haberleri (26.05.2016) Beşiktaş'ta yaprak dökümü, Arjen Robben Beşiktaş yolunda, Galatasaray'a yeni teknik direktör adayı, - Futbol Haberleri
        1

        Galatasaray derbisi önce teknik direktör Vitor Pereira tartışarak kadro dışı kalan Fenerbahçe'nin milli oyuncusu Caner Erkin İtalyan devi Inter ile seneliği 1.8 milyon Avro'dan 3 yıllık imza attığı öğrenildi.
        (Fanatik)

        2

        Stoper arayışındaki Fenerbahçe, Juve’nin transfer listesinde olan Kamerunlu yıldız N'Koulou ile temasa geçti.
        (Takvim)

        3

        Trabzonspor'un "Yeni Jaja" olarak transfer listesine aldığı Rubin Okotie'nin menajeri bordo-mavili takımın ilgisini doğruladı. 1860 Münih menajeri Olivier Kreuzer, "Trabzonspor ilgileniyor ama başka takımlar da onun peşinde" açıklamasını yaptı..
        (Fotomaç)

        4

        Süper Lig'in şampiyonu Beşiktaş, transferde de yılın bombasını patlatmaya yakın! Vodafone ve Türkiye'nin köklü bir şirketi, dünyaca ünlü Hollandalı yıldız Arjen Robben için sponsor oluyor.
        (HABERTÜRK SPOR)

        5

        Zenit ile anlaşan Mircea Lucescu'nun yerine Shakhtar ile görüşen Markeviç'in ilk transfer etmek istediği isim eski oyuncusu Denys Boyko oldu.
        (Fotomaç)

        6

        İspanyol RAC 1 Radyosu'na konuşan menajer Ahmet Bulut, Arda'nın Barcelona'dan kesinlikle ayrılmayacağını açıkladı.

        7

        Kadroda kendisine yer bulamaması sebebiyle Başakşehir'e menajeri aracılığıyla mesaj gönderen Mustafa Pektemek'e, Turuncu-Lacivertliler’den olumsuz yanıt geldi.
        (Fanatik)

        8

        Cruzeiro Kulübü, Beşiktaş'ın 26 yaşındaki stoper Manoel Messias’la görüştüğünü doğruladı. 3 milyon Euro’luk teklife onay gelirse sambacı, Kartal olacak.
        (AMKspor)

        9

        Galatasaray'ın gözü Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Mehmet Topal'da... Sarı-kırmızılılar, bonservisi elinde olan milli oyuncuyu kadrosuna katarak, hem maliyeti düşük bir transfer yapmak hem de taraftarla arasındaki gerilimi azaltmak istiyor..
        (Fotomaç)

        10

        Sezon başında Liverpool'dan kiralanan Lazar Markovic'e dönüş yolu kapandı. İngiliz ekibinin Sırp oyuncuyu bu sezon da kadrosunda düşünmediği öğrenildi. .
        (Fotomaç)

        11

        Porto'dan sezon başında kiralanan kaleciye yeni teklif yapılmayacak. Fabiano, Volkan Demirel'in ameliyat olması nedeniyle bugün F.Bahçe forması ile son maçına çıkacak ardından takıma veda edecek..
        (Fotomaç)

        12

        Daha önce Sparta Prag'da oynarken Trabzonspor'a, Arnhem'de oynarken G.Saray ve F.Bahçe'ye teklif edilen Wilfried Bony, M.City'den ayrılık hazırlığı yaparken yine aynı menajer tarafından Beşiktaş'a önerildi..
        (Fotomaç)

        13

        Menajerler Trabzonspor'a son 4 sezonda 6 farklı takımda forma giyen Portekizli stoper Yohan Tavares'i önerdi.
        (Fotospor)

        14

        Galatasaray, Manchester United'dan gönderilmesi gündemde olan Antonio Valencia'nın menajeri ile temas kurdu. Yapılan ilk görüşme olumlu geçti.
        (AMK)

        15

        Bundesliga devi Borussia Dortmund, Ömer Toprak ile ilgileniyor. Borussia Dortmund’un Ömer için gözden çıkardığı iddia edilen bonservis bedeli ise 20 milyon euro…
        (Sporcope)

        16

        Beşiktaş'ta bekleneni veremeyen Denys Boyko yerine kale için bir numaralı aday David Ospina'nın olduğu öğrenildi.
        (Fotospor)

        17

        Fransız basını Nice takımından ayrılan Claude Puel ile Galatasaray, Monaco ve Bordeaux'un ilgilendiğini yazdı.
        (Claude Puel)

        18

        Bugün gazetesine konuşan Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel, Kolombiyalı golcü Hugo Rodallega'nın takımdan ayrılmayacağını söyledi.

        19

        Hannover 96 ile masaya oturmaya hazırlanan siyah-beyazlılar, 1.2 milyon euro'luk satın alma opsiyonunu yatırarak Marcelo'yu takımda tutacak. 29 yaşındaki stoperle 3 yılık sözleşme imzalanması planlanıyor..
        (Fotomaç)

        20

        Genelde sözleşmesi elinde olan oyuncuların peşinden giden Galatasaray yönetimi bu kez de Trabzonspor'la sözleşmesi sona eren Mustafa Yumlu ile görüşmelere başladığı öğrenildi.
        (Fotomaç)

        21

        Beşiktaş, Gökhan Töre'yi Slaven Bilic'in çalıştırdığı West Ham United'a 11 milyon euroya satıyor.
        (Fotospor)

        22

        Mats Hummels'in de kadroya katılmasıyla Bayern'de forma giyme şansı tamamen biten Serdar Taşçı'nın babası Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta'ya mesaj gönderek oğlunun bordo-mavili formayı giymeye hazır olduğunu söyledi.
        (Fotospor)

        23

        Geçen sezon Real Madrid'den Rodriguez'i alan Galatasaray'ın bu kez Barcelona'dan ayrılan Sandro'yu transfer edeceği iddia edildi.
        (Fotospor)

        24

        Mario Gomez’in Beşiktaş’taki geleceğiyle ilgili kararını vereceği tarihi 3’üncü kez değiştirmesinin ardından yönetim harekete geçti. Siyah-Beyazlılar, listelerindeki Radamel Falcao, Mandzukic, Loic Remy ve Samuel Eto’o gibi isimler için ciddi adımlar atmaya hazırlanıyor.
        (Fanatik)

        25

        Premier Lig'de sezonu kötü bitiren Everton'da gönderilen Roberto Martinez'in yerine Vitor Pereira'nın ismi geçiyor. Ada basını yönetimin Portekizli çalıştırıcıyla görüşmeyi planladığını öne sürerken, kariyerli bir hoca isteyen taraftarın ise Pereira'ya sıcak bakmadığı belirtildi..
        (Fotomaç)

        26

        Kartal’ın transfer gündeminde yer alan Emre Mor’un menajeri, Borussia Dortmund’la anlaştıkları yönündeki haberleri yalanladı ve ekledi: Bir Beşiktaş’lı yöneticiyle görüşüyoruz. Ama Emre kararını Euro 2016 sonrasında verecek!
        (Fanatik)

        27

        Beşiktaşlı futbolcu Pedro Franco’ya, eski takımı Millonarios’un talip olduğu ortaya çıktı.
        (Fanatik)

        28

        12 yıl aradan sonra Süper Lig’e çıkan Adanaspor, Mersin İdman Yurdu ile mukavelesi biten Welliton'un peşinde olduğu öğrenildi.
        (Fanatik)

        29

        Trabzonspor’un, eski oyuncusu Glowacki’nin önerdiği 24 yaşındaki stoperle yıllık 350 bin euro’dan 3 seneliğine anlaştığı öne sürüldü. 1.92 boyundaki Marcin Kaminski’nin Poznan ile sözleşmesi bitti.
        (Fotomaç)

        30

        Brezilyalı kaleci Fabiano ile yollarını ayırmayı planlayan Fenerbahçe'nin, Gaziantepspor'dan ayrılan Karcemarskas ile prensipte anlaştığı iddia edildi.
        (Fanatik)

        31

        UEFA'nın finansal fair-play kuralları çerçevesinde verdiği ceza sonrası sarı-lacivertli yönetim Kayserispor'la sözleşmesi sona eren Ömer Bayram'ı listeye aldı.
        (Fotospor)

        32

        Bu sezon sergilediği performansla dikkat çeken Engin Bekdemir, alacaklarına karşılık Eskişehir ile olan sözleşmesini feshetmişti. Bonservisi elinde olan 24 yaşındaki kanat oyuncusunun Galatasaray ile görüştüğü ve prensip anlaşmasına vardığı kaydedildi.
        (Fanatik)

        33

        İtalyan basını Fenerbahçe'de Giuliano Terraneo'dan boşalan sportif direktörlük görevine Milan Rapaiç'in geleceğini iddia etti.
        (Milliyet)