Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Aziz Yıldırım: "İndim aşağı yüzüne söyledim" - Fenerbahçe Haberleri

        Spor Toto Süper Lig takımlarından Fenerbahçe'nin başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray derbisinden sonra açıklamalarda bulundu.

        Ziraat Türkiye Kupası finalini 1-0 kaybeden sarı lacivertli ekipte başkan Aziz Yıldırım maçtan sonra çok konuşulacak sözler sarfetti.

        Maçın hakemini eleştiren Yıldırım, "Mete Kalkavan ilk yarı kötü yönetiyordu. İndim aşağı yüzüne söyledim, ondan sonra tavırları değişti" dedi.

        Galatasaraylı taraftarların şike tezahüratlarına sinirlenen Yıldırım, "Ben şike yapmadım, şikeyi Galatasaray yapıyor. Beni daha fazla konuşturmayın, altından kalkamazlar" sözlerini sarfetti.

        Fenerbahçeli futbolcuların madalya törenine çıkmamasını değerlendiren Yıldırım, "Bize küfürler ediliyordu. Oyuncularıma 'Madalya törenine çıkmayın' dedim. Onlar da çıkmak istemedi zaten. Bu sene Türkiye'de şampiyonu da küme düşenleri de hakemler tayin etti" ifadelerini kullandı.

        Lig şampiyonluğunu hakemler yüzünden kaybettiklerini belirten Aziz Yıldırım, "Halis Özkahya ile Fırat Aydınus, bu sezon bizim şampiyonluğumuzu engelledi. 2000 yılında Fetullah Gülen'in dualarla Galatasaray'ı şampiyon yaptığı söyleniyor. Bizde böyle bir şey yok" şeklinde konuştu.

        Vitor Pereira'nın geleceğine değinen Yıldırım, "Kalacak herhalde iki senelik kontratı var. Bakacağız artık. Bir plan yapacağız ona göre hareket edeceğiz" yorumunda bulundu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ