Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Dursun Özbek'in Fatih Terim planı - Galatasaray Haberleri
        1

        HABERTÜRK SPOR | ERHAN TELLİ
        G.Saray’da yönetim, Sarı-Kırmızılı kulübün efsanesi Fatih Terim’i yeniden takımın başına getirmek için kolları sıvadı. Başkan Özbek, EURO 2016’dan sonra tecrübeli hocaya resmi teklifte bulunacak

        2

        Fenerbahçe’yi yenerek Türkiye Kupası’nı kazanan ve Avrupa cezasını 1 yılla savuşturan Galatasaray’da yönetim, gelecek planlaması yapmaya başladı...

        3

        Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda Fatih Terim hakkındaki soruya; “Fatih Hoca’nın şu anda görevde olması, Galatasaray’ın şanssızlığı."

        4

        "Terim’i isteriz, kim istemez ki?” cevabını veren başkan Dursun Özbek’in, Florya’nın anahtarını deneyimli hocayı vermeyi planladığı öğrenildi.

        5

        TFF’YE TEKLİF YAPILACAK
        Şu anda A Milli Takım’ın başında olan Terim’i EURO 2016’nın ardından tekrar G.Saray’ın başına getirmeyi çok isteyen Özbek’in, 17 Mayıs’ta yapılan UEFA Kupası’nın yıl dönümü yemeğinde deneyimli hocanın nabızını yokladığı ortaya çıktı.

        6

        Fatih Terim’in daha önce 4 aylığına yaptığı gibi önümüzdeki sezon iki takımı birden çalıştırma fikri üzerinde duran G.Saray Yönetimi, 2013 yılında kendilerine yapılan bu teklifi bu kez TFF’ye yapacak.

        7

        B PLANI: MİLLİ TAKIMI BIRAK
        Tüm somut adımları atmak için EURO 2016’nın sona ermesini bekleyen Sarı-Kırmızılılar, TFF’den gelecek yanıta göre yol haritasını çizecek.

        8

        Eğer federasyon bu talebe olumsuz yanıt verirse o zaman Fatih Terim’e “Sadece G.Saray’ı çalıştır” teklifi yapılacak.

        9

        Özellikle başkan Dursun Özbek’in deneyimli hocayı çok istediği öğrenildi.