Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Vitor Pereira'nın maaşı, Riekerink'in 12 katı - Galatasaray Haberleri

        HABERTÜRK SPOR

        Mustafa Denizli ile yolların ayrılmasının ardından takımın başına geçen Jan Olde Riekerink, 2 aylık içinde Sarı-Kırmızılılar’a Türkiye Kupası kazandırarak önemli bir başarıya imza attı.

        Son dönemde takımın yükselen performansı dikkat çekerken, futbolcular ile çok iyi bir ilişki kuran Hollandalı hoca, G.Saray’dan aylık 45 bin TL maaş alıyor. İki ayda 90 bin TL kazanan Riekerink, Aslan’a hem Türkiye Kupası hem de Avrupa cezasını 1 yılla savuşturma imkanı sunarken, F.Bahçe’den yıllık 6.5 milyon TL alan Vitor Pereira, sezonu elleri boş tamamladı.

        Aylık olarak hesaplandığında 541 bin TL kazanan Portekizli hoca, Riekerink’i 12’ye katlıyor. Öte yandan Hollanda basını Galatasaray’ın Türkiye Kupası zaferin geniş yer verdi. “Olde Riekerink’in ilk zaferi” ve “Sneijder’den çılgın sevinç gösterisi” başlığını atan Hollanda basını, F.Bahçe’nin yıldız forveti Robin van Persie’den de bahsetti. Haberlerde RvP için “Van Persie için sezon kupasız bitti”, “Van Persie Türkiye’de bir türlü istenen performansa ulaşamadı” ifadeleri kullanıldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ