Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Milli Takım Fatih Terim'in tatlı sıkıntısı - Futbol Haberleri

        HABERTÜRK SPOR

        EURO 2016 hazırlıklarını sürdüren milli takımda, Ay-Yıldızlı futbolcuların hırslı ve istekli görüntüsü, ortaya çözülmesi gereken tatlı bir problem çıkardı...

        Bu problemi çözmesi gereken kişi de Türkiye Futbol direktörü Fatih Terim’den başkası değil... Başarılı teknik adamın ilk olarak belirlediği geniş aday kadro 33 kişiden oluşuyor... Hazırlıklarını sürdüren millilerde, sakatlıklar ve maç eksiklikleri sebebiyle tam randımanlı çalışamayan Burak Yılmaz ve Caner Erkin dışında hemen her oyuncu Fransa’ya gitmek için canla başla çalışıyor. Bu hırs Terim’i sevindirirken, bir yandan da kadroyu 23 kişiye düşürürken bir hayli zorlayacağa benziyor.

        BURAK-CANER OPERASYONU

        Milli takımda Burak ve Caner’in durgun görüntüsü, şimdilik Terim’i en çok düşündüren konu... Devre arasında Çin’e transfer olan ancak sakatlanarak sadece 2 maçta oynayan Burak ve; G.Saray derbisinde ilk 11’de yer almadığı için hocası Pereira ile tartışıp kadro dışı kalan Caner, sol bek ve forvette Terim’in ilk tercihleri. Terim iki futbolcu ile yakından ilgileniyor. Tecrübeli hocanın ayrıca, F.Bahçe’deki geleceği belli olmayan Caner ile bu durumu bir an önce halledip milli takıma odaklanması konusunda uyardığı belirtildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ