Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Mario Gomez kararını 6 Haziran'da verecek - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş’ın gol kralı Mario Gomez önceki gün başkan Fikret Orman ve yönetici Metin Albayrak ile yaptığı telefon görüşmesinde, “Şu anda kamptayım, Bonservisimin bulunduğu Fiorentina Kulübü ile görüşüyorum. Menajerim birçok takımdan teklif getirdi; ama ben ona Beşiktaş’ta çok mutlu olduğumu söyledim. Menajerim ise şu an için beklememi ve hemen karar vermememi söyledi. 6 Haziran’da Fransa’daki kampta görüşelim” dedi.

        ALBAYRAK: FORVET İÇİN B PLANIMIZ HAZIR

        Beşiktaş Kulübü medya sorumlusu Metin Albayrak, “Mario Gomez konusunda Başkanımız tam yetkili. Gomez Beşiktaş’ta oynamak istiyorsa kulübümüzün şartlarını kabul eder. Sorun olursa B planımız hazır. Teknik direktörümüz Şenol Güneş’in konuyla ilgili olarak raporu gündemimizde” diye konuştu. Bu arada Gomez’in takıma dönmeme ihtimaline karşılık Mustafa Pektemek’i kadroda tutacaklarını vurgulayan Albayrak, “Mustafa Pektemek’i birçok takım transfer etmek istiyor, fakat Güneş onun şu an için kadroda tutulmasını istedi“ ifadesini kullandı.

        SAVUNMA SİL BAŞTAN

        Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, yeni sezon için kadroda görmek istemediği oyuncuların listesini başkan Fikret Orman ve yönetimine verdi. Güneş yeni sezonda Serdar Kurtuluş, Pedro Franco ve Milosevic ile takımda kiralık olarak bulunan Alexis Delgado ile çalışmak istemediğini raporunda belirtti.

        Yolların ayrılacağı bu dört oyuncunun yerine biri Fransa’dan olmak üzere 2 stoper alınması konusunda çalışmaların başladığı belirtildi.

        (Hürriyet)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ