Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Milli Takım A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim'den Emre Mor'a övgü! - Futbol Haberleri

        Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Karadağ'ı 1-0 mağlup ettiğimiz hazırlık maçının ardından açıklamalarda bulundu.

        İŞTE TERİM'İN SÖZLERİ...

        "Çok yüksek koordinasyonla oynuyoruz son saniyelere kadar. Rakibin oynatmama arzusunu kırmak kolay olmuyor açıkcası. İlk yarıda %73 topla oynama var, bu benim istediğim bir oran ama pozisyona girememe var, o benim istemediğim bir şey. Birçok şeyi denedik bugün. Kazanmak için de bir takım hamleler yaptım. Hazırlık maçı da olsa kazanmayı arzu ediyoruz. Gün geçtikçe fizik olarak da daha yükseğe çıkacak bazı oyuncularımız. Caner, Burak üst seviyeye gelecek. Ahmet iyi oynadı. Topal'a teşekkür ediyorum. Hakan'ı ve Selçuk'u dinlendirdik."

        "EMRE MOR'U SIRADIŞI DİYE ALDIM"

        "Emre Mor büyük riskti benim için, ne yapar benim için kapalı kutuydu. Gitmeden görmek istedim. Milli takım oyuncusu başkadır ama acaba da oluyor insan. Çok şükür iyi oynadı. Ben önemli işler yapacağını düşündüğüm için davet ettim. Çok yetenekli, sıradışı olduğu için aldım. Ümit ederim izleyenler de onu beğenmiştir. Kolay bir şey değil, heyecan var. Bu tip gençleri almaya devam edeceğiz. Kazancımız olacaklar. Onun adına da, Türk Milli Takımı adına da mutlu oldum. Onun alınmasında emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederim. En son Tuncay'ı yollamıştım, sırf haber vermeden onu seyretsin diye. "

        "KADRO SEÇİMİ ZOR OLACAK"

        "Yarın var, bir de öbür gün var. İki günümüz herhalde telefonu bırakıp, yardımcılara da, mesai arkadaşlarıma da biraz beni rahat bırakın diye rica edeceğiz. En doğru şekilde 20+3 yapmaya çalışacağız. Sıkıntılı mevkiilerimiz var. İşimiz çok olacak gibi görünüyor."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ