Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Milli Takım Emre Mor Terim'in kafasını karıştırdı - Futbol Haberleri

        Beşiktaş'ın gündemine girdiği iddia edildikten sonra Türkiye'nin gündemine giren Emre Mor, Borussia Dortmund'a transfer olacağı dedikodularının ardından Almanya'da da en çok konuşulan isimlerden birisi oldu. Bu oyuncunun parlayan yıldızını gören Fatih Terim, Emre Mor'u Danimarka Milli Takımı'na kaptırmamak için EURO 2016 Fransa geniş aday kadrosuna aldı. Karadağ ile oynanan hazırlık maçında oyuna sonradan giren, oynadığı futbolla da taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan Emre Mor, Terim ve ekibinin de kafasını karıştırdı. Bu futbolcuya milli formayı verip, başka bir ülke adına oynamasını engellemek isteyen Fatih Terim, Emre'nin performansı sonrasında EURO 2016 kadrosu için kararsız kaldı.

        Karşılaşma sonrasında Emre Mor'un çok sıra dışı bir oyuncu olduğunu dile getiren Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, "Sıradan oyuncu olsa burada olmaz. Bütün arkadaşlarıma, onun alınmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Etkili bir oyuncu, daha 18 yaşında. Belki de Fransa'ya götüreceğim, belli değil. Daha karar vermedim. Onun adına, ülkem adına, milli takım adına sevindim. Enteresan bir oyuncu" ifadelerini kullanmıştı.

        Danimarka'da Lyngby altyapısında futbola başlayan Emre Mor, 17 yaşında Nordsjaelland'ın altyapısına transfer oldu. U19 takımında gösterdiği başarılı performansın ardından geçtiğimiz sezonun devre arasında, A takıma alındı.

        Emre'nin takıma dahil olmasının ardından teknik direktör değişikliğine giden Nordsjaelland, takımın başına Kasper Hjulmand'ı getirdi. Yeni hocasının şans tanıdığı genç oyuncu, forma giydiği maçlarda oldukça etkili görüntü çizdi. Danimarka Ligi'nde 13 maçta forma şansı bulan ve beğenilen Emre Mor, 2 de gol attı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ