Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor 2016 Avrupa Şampiyonası Fatih Terim: Biz bitti demeden bitmiyor - Futbol Haberleri

        İşte Fatih Terim'in açıklamaları...

        12 gün mü kaldı? Kazandığımızda aylar vardı. Korkutuyor insanı. Hayat ne çabuk geçiyor anlamında söyledim. kadroyu açıklayacağız, yarın sabah başka bir çalışma başlayacak. Rakiplerimizi biliyoruz bakalım ne olacak.

        Türkiye'nin uluslarası kodu +90 ya, hani çeviriyorsunuz sanırım biz de o yüzden 90'da atıyoruz. Futbol anlamında, oyunu bırakmayan, hakemin son düdüğüne kadar devam eden, zaman zaman kendisi bu gollere maruz kalan ama genellikle hiç bırakmayan, kendine o mücadeleyi karakter edinmiş bir Türkiye'den bahsediyoruz. 1'de, 65'te atmakla 90'la atmak arasında fark yok. Berabere veya mağlup girdiğimiz son 15 dakikalarda, yapacağı hamleleri içeride ve dışarıda çekinmeden yapan bir takım da diyebiliriz.

        Bizim galiba fazlalarımız da var, bu da yüreğimiz. Oyuncularımız yüreğini koyduğu zaman bitti demeden bitmiyor. Ülkemizin DNA'sında bu var. İstekle ve coşkuyla bu oyunun oynanmasından yanayım.

        Milli takım hocalarımıza, yardımcılarıma ve emeği geçen profesyonellere teşekkür etmek istiyorum. Avrupa'da kurduğumuz sistem içerisinde çok gönüllü antrenör var. Hepsine teşekkür ederim. Emre'nin annesine, babasına ve Emre'ye de teşekkür ederim. Danimarka'da oynayabilirdi ama tereddüt etmeden "Türk Milli Takımı'nda oynarım" dedi. Emre Mor sıradan değil bence sıra dışı bir oyuncu.

        Bu turnuvanın ardından Türk Milli takımı'na katılacak Emre Mor gibi yeni isimler olacak. Bu isimleri açıklayacağız. Artık Türk Milli Takımı tercih edilen bir yer.

        Türk Milli Takımı'nda Avrupa'daki isimlerden oynamayan varsa bu futbolcunun tercihidir. Biz mutlaka teklif yapmışızdır, bulmuşuzdur. Ancak tercih başka milli takım olmuştur.

        (NTVSPOR)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ