Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da transfer başlıyor - Galatasaray Haberleri

        Sportif A.Ş'de yeni planlama ile oluşturulan yönetimde Alp Yalman ve Levent Nazifoğlu Sportif Direktör Cenk Ergün ile birlikte bugüne kadar yapılan ön transfer görüşmelerinin değerlendirmesini yapacak. Bu üçlü başkan Dursun Özbek'in kendilerine sunacağı transfer bütçesinin belli olmasıyla birlikte harekete geçecek.

        YİNE TERİM SESLERİ

        Öncelikle teknik direktörün belirlenmesiyle birlikte transfer hamlelerine girişilirken, Fatih Terim ile Avrupa Şampiyonası öncesi bir görüşme yapılması düşünülüyor. Fatih Terim'in vereceği yanıta göre Avrupa Şampiyonası'nın bitimi beklenmeden transfer çalışmaları bir an önce bitirilecek.

        Sportif A.Ş.'nin başına geçecek olan Alp Yalman başkan Dursun Özbek'ten bütçe konusunda şeffaf ve kesin bir rakam isterken, ayrıca başkanın kardeşi Mehmet Özbek'in de kendileri ile birlikte çalışmasını özellikle istediği öğrenildi. Alp Yalman sarı kırmızılı camianın aksine Mehmet Özbek'ten kesinlikle yararlanılması gerektiğini görüşünü öne sürerek, mali konularda kardeş Özbek'e mutlaka ihtiyaç duyalacağını da, Sportif A.Ş'de birlikte çalışacağı kişilere iletti. Böylece Alp Yalman, Özbek kardeşlerle yapılacak önemli hamlelerde ortak karar almayı ve uyum içinde çalışmayı arzuluyor.

        (DHA)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ