Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonspor 7 transfer yapacak - Trabzonspor Haberleri

        Trabzonspor'da gelecek sezon kadroda düşünülmeyen oyuncuların en iyi fiyatlara gönderilmesi için temasların devam ettiği bildirildi. Yabancı oyuncuların gönderilmesiyle kulübe gelir sağlayacak olan bordo mavililerin özellikle Cardozo, Cavanda ve Douglas için ciddi teklifler aldığı öğrenildi. Yönetimin teklifleri değerlendireceği, uygun olanları kabul edeceği belirtildi.

        TRANSFERLER ŞEKİLLENİYOR

        Yeniden yapılanma kapsamında gelecek sezon öncesi kadrosundaki birçok oyuncu ile yollarını ayıracak olan Trabzonspor'da, yapılacak olan transferler de şekillenmeye başladı. 120 kişilik transfer listesini 10'a kadar daraltarak dış transfer çalışmalarında son aşamaya gelen bordo mavililer, en az 7 oyuncuyu kadrosuna katmayı planlıyor.

        GOLCÜ KALİTELİ OLACAK

        Trabzonspor'un, iyi bir oyun kurucu stoperin yanı sıra bir sol bek, iki orta saha, iki kanat ve bir de forvet oyuncusunu kadrosuna katacağı öğrenildi. Bu konuda çalışmalarında son aşamaya gelen bordo mavililerin, özellikle forvet için kaliteli bir isim ile anlaşacağı belirtildi. Bu bölge için yönetimin Copa America ve Euro 2016'nın sonuçlanmasını beklediği ve buradan belirlediği kaliteli bir ismi kadrosuna katmak istediği kaydedildi.

        MUHAMMET BEŞİR KALIYOR

        Bu arada teknik direktör Ersun Yanal'ın gelecek sezonki kadroda genç golcü Muhammet Beşir'i de düşündüğü bildirildi. Ersun Yanal'ın golcü transferinin yanı sıra Muhammet Demir ve Muhammet Beşir'i de kadroda tutacağı belirtildi. Yanal'ın, diğer forvet oyuncuları Cardozo, N'doye ve Yatabare'nin satışına ise onay verdiği ifade edildi.

        SPONSORLUK GÖRÜŞMELERİNDE SONA GELİNDİ

        Mali yönden zor günler geçiren Trabzonspor'da yönetim, kulübün gelirlerini artırmak için farklı projeler üretmeye çalışıyor. UEFA'dan gelen bütçe kısıtlaması nedeniyle hareket alanı dar olan bordo mavililer, yapımı devam eden Akyazı Stadı'nın isim hakkından gelecek gelirin yanı sıra farklı projeleri de ortaya koyarak gelirlerini yükseltmeyi hedefliyor. Akyazı Stadı'nın isim hakkı için yapılan sponsorluk görüşmelerinde sona gelindiği, önümüzdeki hafta içerisinde görüşmelerin olumlu sonuçlanacağı öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ